Mihez kezdjek érettségi után?
Szó szerint semmi ötletem nincs hogy mit szeretnék csinálni vagy hogy miben vagyok jó. Már nincs sok az érettségiig és kezdek pánikolni. Amilyen munka esetleg szóba jönne arról már lecsúsztam mert ahoz továbbtanulás szükséges.
Tudom oltári nagy hülyeség megkérdezni de esetleg ha valaki volt már ilyen helyzetben tudna valamit ajánlani?
20/L
Szerintem az emberben folyamatosan változik, hogy mi érdekli, de hogy miben jó, az egy fokkal stabilabb. Semmiről sem vagy lecsúszva szerintem. Én belevágnék valamilyen állásba, hiszen a tapasztalat tényleg sokat számít. Közben pedig jobban körvonalazódhat benned, hogy az-e az a bizonyos terület, amiben tovább mennél vagy sem.
A pályaválasztási tanácsadás is jó ötlet, én még Facebook csoportokban és ismerősi körben beszélgetnék a témáról. Fontos az önismeret, hogy milyen készségekben vagy jó és milyen munkakör passzol hozzád, így azzal is foglalkoznék. Ennek első lépése lehet egy önismereti könyv olvasása, vagy tesztek töltögetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!