Levelezore egyetemre menni+ munka?
Sziasztok! A szak ami érdekel engem elsősorban az csak levelezon indul (optometrista a sote-n) először nem akartam beirni se mert kicsit ockodok a levelezotol, de rajottem hogy sokkal jobb mintha be kéne menni mindennap.
Igy el tudnék menni dolgozni rendesen, csak azon a héten nem mikor óráim vannak. És így egyetem alatt is el tudnám tartani magamat. Persze itthon élek, kaját meg rezsit nem én fizetem, de szeretném én fizetni a benzint a kocsiba ha en használom, meg ilyeneket. Szerintetek így jó? Nem nehéz levelezon tanulni? Bár én tudok otthon is tanulni, de gondolom nehezebb ott mintha bent lennél, vagy az az 1 hét elég lesz? Valaki esetleg levelezon csinálta végig az egyetemet?
Én csináltam ezt. Meg rajtam kívül sokan.
Sokan lediplomaztak így.
Koszi! Esetleg tudnál segíteni, hogy számodra megerte e? Mennyire volt úgy nehéz stb? Milyen szakra jártál?
Mert nekem szimpatikus így, hogy 1 hónapba 1 hetet kell végig járni, ott is biztos sikerül megerteni ha valaki nem értette meg, de nem tudom. Te hova és milyen egyetemre jártál? Ha mindenképp ez a célom írjam be első helyre, ne tantoritson el a levelező?
Es diakmunka? Mert tudom hogy levelezőskent nem tudok diakszovetkezetekhez menni hiába van diakom de csak rugalmasak azzal kapcsolatban, hogy egyetemre járok nem?
Egyébként olyan 3. Vagy 4.evtol szeretnék mar a szakmaban is dolgozni ha ez lehet, csak hogyha már csak levelezon indul a képzés azért nrm szeretnék lemondani róla és a munkáról sem:/
1.vagyok
Részállasban tudsz dolgozni.
Magánszolgaltatoknal recepcioskent el tudnál szerintem így helyezkedni(esetleg vision expressz) és mellette tudsz tanulni is.
Én amúgy képalkotóra jártam Kaposvárra(Budapestről). 3 év után abbahagytam(az alatt is csak 2 évet csinaltam meg, de 3 targgyal így is el vagyok maradva). Nálam más tényezők is voltak amiért igy alakult, de ha nincs aki hatraltasson, akkor nem lesz gond a munka-tanulás komboval.
Egyébként meg ne tantoritson el a levelező. Voltak olyan csoport tarsaim akik érettségi után vagy it területéről jottek. Voltam olyan csopirtban ahol én voltam az egyetlen aki a radiológiában dolgozott.
Ha nem boldogulsz egy targgyal azonnal keress egy külön tanárt aki jól magyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!