Programtervező informatikus képzést levelezőn vagy estin hol érdemes csinálni?
Szerintem nagyjából mindegy. Ebben a szakmában nem igazán számít, hogy ki milyen papírt és honnan szerzett. Arra kellene összpontosítanod, hogy legyen időd és kapacitásod mellette felszedni a megfelelő szakmai alapokat, mivel azt valószínűleg a tanórákon kívül, az általuk adott némi iránymutatással fogod.
Én levelezős gazdinfós voltam a BGE-n, két év tapasztalattal vettem kézhez a diplomám, senkit sem érdekelt, hogy milyen tagozat és milyen egyetem, látták, hogy szakmailag releváns diploma és ez bőven elég volt a legtöbb munkakörre. Barátnőm tudományosabb érdeklődésű, őket többet tapossák a papír milyensége és minősége miatt, mert R&D területen egy kicsit máshogy mennek a dolgok. OE-n szerzett diplomát, estin volt alapszakos és mesterszakos is (mérnökinformatikus). Ő is előbb dolgozott, minthogy beiratkozzon. :)
Én a helyedben nem ingáznék ezért, megmondom őszintén. Ha azt mondják, hogy az elte munka mellett húzós (én hiszek nekik, elég szigorúak minden szakon), akkor te nem fogsz ott ló...szt sem tanulni, ha munka után ingázol fel, főleg úgy, hogy gondolom tudod, hogy hétköznap este vannak az órák 4 és 10 között és az ELTE-n elég szigorúan veszik a bejárást. Valószínűleg oda sem érsz munkából az órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!