Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes párhuzamosan két...

Érdemes párhuzamosan két szakot végezni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a 2023-mas tanévben elkezdem nappalin a védőnő szakot, és mellette levelezőn a katekéta-lelkipásztori kisegítő szakot. Én úgy gondolom ez a két szak külön-külön nem olyan necces, szóval nem irreális, hogy együtt végezzem el őket. Viszont még sosem jártam egyetemre, fogalmam sincs, hogy mekkora leterheltséggel járna ez így. Van valakinek tapasztalata 2 szak párhuzamos elvégzése terén? Tök mindegy mi volt az a két szak, minden tapasztalat, meglátás segítség lehet számomra! Előre is köszi :))

2022. dec. 26. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
9. Nagy marhaságot írsz!
2022. dec. 28. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Jó semmi, az más eset volt, megtörtént, de neki már 1 félév-e volt az államiból és egyszerre 3 szakot járt. De a lényegen nem változtat, hogy az eü-s képzés nem feltétlen lesz könnyű
2022. dec. 28. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

ha elhivatott vagy, vágj bele!!!

amúgy én is most azt tervezem, hogy egy szociális távoktatásos mesterképzés mellett, és rendem munka mellett, jelentkezek egy szakirányú hitéleti képzése :) vagyis két képzés végeznék egyszerre...

2022. dec. 28. 21:40
 14/14 NTBS ***** válasza:
83%
Ha szeretnéd próbáld meg.
2022. dec. 31. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!