Egy elég biztos középfokú nyelvvizsga után felsőfok?
Nemrég csináltam egy b2es angolt. Elég jól sikerült. A listeningwm lett egyedül 55% (languagecert volt tehát minden rész 50%tol van meg) de a többi mind 70 és 80 között lett. Nwm a legjobb tudom, de a fogalmazasom és a beszedem le lett rontva nagyon, nem tudom miért.
Elgondolkodtam, hogy március körül megcsinalom a c1et is, és akkor az már +40 pont, emelt se kéne. De nem akarok megbukni. Mindent angolul csinálok lényegében, úgy olvasok, úgy nézek sorozatot, podcastet, naponta beszélek angolokkal és nem érzem rossznak a tudásomat, ugyanakkor érdekelne, hogy ezeknek függvényében meg persze még plusz pár maganora után érdemes lenne e megcsinalnom a c1et? Köszönöm a választ<3
Jaj én most nem kifejezetten a nemzetközi nyelvvizsgarol beszéltem hanem amblokk a nyelvvizsgarol.
Röviden: köszönöm az ajanlasodat, de origora nem szeretnék menni mert ha külföldre mennek ott lehet azt nem fogadnák el:).
Szia
Mikor voltál náluk vizsgázni? Én dec 3 de eddig semmi eredmény
Szia
Szeptemberben. Általában 30 nap mire megjonnek az eredmények. Hajrá!:)
Olvasom, hogy vizsga jon recseg-ropogos a felvetel.
Nem kellene ez ellen tenni valamit? Vizsgazoknak, mindenegyesnek panaszt kene tenni ajanlott levelben es a website-ukon is.
Az Igaz eletben sem fognak fulhallgatot adni, mikor hasznalnod kell a nyelvet.
De kéne, csak változás nem hiszem hogy lenne.
Erre nem is lenne szükség, az életben tudom rendesen használni a nyelvet
"De kéne, csak változás nem hiszem hogy lenne."
Ha nem veszitek a fáradságot, hogy panaszt tegyetek, akkor miért kellene bármin változtatniuk? Hiszen nincs is semmi probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!