Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy elég biztos középfokú...

Egy elég biztos középfokú nyelvvizsga után felsőfok?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltam egy b2es angolt. Elég jól sikerült. A listeningwm lett egyedül 55% (languagecert volt tehát minden rész 50%tol van meg) de a többi mind 70 és 80 között lett. Nwm a legjobb tudom, de a fogalmazasom és a beszedem le lett rontva nagyon, nem tudom miért.

Elgondolkodtam, hogy március körül megcsinalom a c1et is, és akkor az már +40 pont, emelt se kéne. De nem akarok megbukni. Mindent angolul csinálok lényegében, úgy olvasok, úgy nézek sorozatot, podcastet, naponta beszélek angolokkal és nem érzem rossznak a tudásomat, ugyanakkor érdekelne, hogy ezeknek függvényében meg persze még plusz pár maganora után érdemes lenne e megcsinalnom a c1et? Köszönöm a választ<3

2022. dec. 21. 15:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jaj én most nem kifejezetten a nemzetközi nyelvvizsgarol beszéltem hanem amblokk a nyelvvizsgarol.

Röviden: köszönöm az ajanlasodat, de origora nem szeretnék menni mert ha külföldre mennek ott lehet azt nem fogadnák el:).

2022. dec. 22. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem az origót akartam reklámozni, csak azt mondom, hogy külföldön mást se fognak elfogadni, csak ha friss is, meg konkrétan olyan, amilyet ők akarnak, nem csak egyszerűen "nemzetközileg elfogadott", úgyhogy ennyi erővel DExamot is tehetnél vagy Origót vagy más olyat, amit (egyelőre) csak Magyarországon ismernek el.
2022. dec. 22. 19:19
 13/17 anonim válasza:

Szia

Mikor voltál náluk vizsgázni? Én dec 3 de eddig semmi eredmény

2022. dec. 22. 19:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia

Szeptemberben. Általában 30 nap mire megjonnek az eredmények. Hajrá!:)

2022. dec. 22. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Olvasom, hogy vizsga jon recseg-ropogos a felvetel.

Nem kellene ez ellen tenni valamit? Vizsgazoknak, mindenegyesnek panaszt kene tenni ajanlott levelben es a website-ukon is.

Az Igaz eletben sem fognak fulhallgatot adni, mikor hasznalnod kell a nyelvet.

2022. dec. 24. 05:21
 16/17 A kérdező kommentje:

De kéne, csak változás nem hiszem hogy lenne.

Erre nem is lenne szükség, az életben tudom rendesen használni a nyelvet

2022. dec. 24. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

"De kéne, csak változás nem hiszem hogy lenne."

Ha nem veszitek a fáradságot, hogy panaszt tegyetek, akkor miért kellene bármin változtatniuk? Hiszen nincs is semmi probléma...

2022. dec. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!