Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok esetleg segíteni?

No_Name3 kérdése:

Tudnátok esetleg segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy február 15-ig van a határidő, hogy leadjam a jelentkezésem valamilyen egyetemen. Én programozónak tanulok, pontosabban szoftverfejlesztőnek, és megszeretném kérdezni azoktól az emberektől akik már jártak egyetemen, hogy abba az egyetemen ahol voltatok ott van 0-dik év? Mert szeretnék ilyen egyetemi felkészítőt ami ott fog engem várni. Úgy tudom, hogy az 1-2 év alapozó és utána jön a szakosodás... Talán. Nyilván nem egy ELTE szintű egyetemre akarnák menni hanem olyan lazább egyetemre ahol van informatika és a legfontosabb egyetemi előkészítő.

Kérlek lássatok el a tanácsaitokkal és a segítségetekkel.

2022. dec. 17. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%

Jogos, amit a #10 ír. (#7 voltam)

Eleve a középiskola utolsó két éve másról sem szól, mint a továbbtanulásról. A tanároktól is ömlik az infó, és a diákok is egymás közt folyamatosan erről beszélgetnek. Ki milyen faktra megy, mik a követelmények, az esélyek, stb. stb.

Kizárt, hogy bárhol hallhatott volna ilyen 0. osztályról.

Ilyen a kétnyelvű GIMIK esetén van, 8. oszt. után. De egyetemen...???

Az egyetem nem kisdedóvó. Az menjen oda, aki megüti a szintet.

2022. dec. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!