Mi a véleményed hova menjek továbbtanulni? (részletesen lent)
Figyelt kérdés
Most vagyok 8. osztályos és sajnos semmi ötlet. Valami mérnők szeretnék lenni, de h milyen? Nagyon érdekelnem az autók és motorok de viszont a kémiát és fizikát nem annyira szeretem. ha nem is mérnök valami jó melót tudnátok mondani,
Előre is nagyon köszönöm!!!
2010. okt. 1. 13:13
1/4 anonim válasza:
Először mondjuk gimnázium, aztán a GAMF [link]
2/4 anonim válasza:
Hát én a szakközepet javaslom, mivel azzal szerzel egy szakmát is és még utána ha úgy döntesz, mehetsz egyetemre továbbtanulni. (Persze valami színvonalasabb suliból...)
Első körben a gimnáziumot mondtam volna, mert az azoknak való akik még nem tudják mik legyenek, de inkább szakközépiskola.
3/4 anonim válasza:
Kisfiú az nem úgy megy, hogy elmész képzésre és kezedben a papírral meg jó melóval kijössz. Mire te oda jutsz, leginkább szakmunkásnak (víz meg gézszerelő, heggesztő) éri meg tanulni, mert mindenki egyetemre megy.
4/4 anonim válasza:
fizika meg kémia nélkül semmilyen mérnök nem leszel. az autószerelő meg nem felsőfokú végzettség, nem kell hozzá egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!