Neptun-ban ha felveszek egy vizsgát és leadom (24h-val előtte) akkor a tanár azt látja hogy úgymond meghátráltam és leadtam?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 20:29
1/9 anonim válasza:
Tanár függő. De simán közbe is jöhetett bármi vagy nem érzed hogy eléggé felkészültél. Ha közben felveszel egy másik időpontot is akkor nem hiszem hogy túlzottan is êrdekelné
2/9 A kérdező kommentje:
Alapból nem annyira szimpi a tanár, aztán nem igazán szeretném, hogy azt higyje h meghátráltam...
hogy értve tanár függő?
egyik látja másik nem?
vagy egyik nézi másik nem..?
2022. dec. 5. 20:54
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem fog vele foglalkozni, nem kell aggódni ezen.
4/9 anonim válasza:
Ha abban az időszakban, amíg fel van neked véve a vizsga ránéz a vizsgázók névsorára, és közvetlenül a vizsga előtt is ellenőrzi, akkor látni fogja, hogy leadtad. De külön értesítést nem kap róla.
5/9 anonim válasza:
Nem ismerek tanárt, akinek erre lenne ideje, mentális kapacitása, hogy ezeket figyelgesse. Senkit se érdekel, de tényleg.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 óóóóó ha tudnád.. :D
2022. dec. 5. 21:47
7/9 anonim válasza:
3 egyetemre jártam az elmúlt 10 évben, aztán tanítani is kezdtem. Tudom :) Van egy-két fura fazon, de olyan, aki lesi, ki adja le a vizsgát 24 órával korábban... ilyet még nem láttam. A legtöbben (bocs, ha vulgáris leszek) le se szarják, ki van ott, ki nem, csak a kódokat látják, nem az embereket.
8/9 anonim válasza:
Sőt az évfolyamtársaid is láthatják ha akarják.
9/9 A kérdező kommentje:
Hiába mert csak 2-en vagyunk ^^.
2022. dec. 6. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!