Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Neptun-ban ha felveszek egy...

Neptun-ban ha felveszek egy vizsgát és leadom (24h-val előtte) akkor a tanár azt látja hogy úgymond meghátráltam és leadtam?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanár függő. De simán közbe is jöhetett bármi vagy nem érzed hogy eléggé felkészültél. Ha közben felveszel egy másik időpontot is akkor nem hiszem hogy túlzottan is êrdekelné
2022. dec. 5. 20:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Alapból nem annyira szimpi a tanár, aztán nem igazán szeretném, hogy azt higyje h meghátráltam...

hogy értve tanár függő?

egyik látja másik nem?

vagy egyik nézi másik nem..?

2022. dec. 5. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog vele foglalkozni, nem kell aggódni ezen.
2022. dec. 5. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha abban az időszakban, amíg fel van neked véve a vizsga ránéz a vizsgázók névsorára, és közvetlenül a vizsga előtt is ellenőrzi, akkor látni fogja, hogy leadtad. De külön értesítést nem kap róla.
2022. dec. 5. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek tanárt, akinek erre lenne ideje, mentális kapacitása, hogy ezeket figyelgesse. Senkit se érdekel, de tényleg.
2022. dec. 5. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 óóóóó ha tudnád.. :D
2022. dec. 5. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3 egyetemre jártam az elmúlt 10 évben, aztán tanítani is kezdtem. Tudom :) Van egy-két fura fazon, de olyan, aki lesi, ki adja le a vizsgát 24 órával korábban... ilyet még nem láttam. A legtöbben (bocs, ha vulgáris leszek) le se szarják, ki van ott, ki nem, csak a kódokat látják, nem az embereket.
2022. dec. 5. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sőt az évfolyamtársaid is láthatják ha akarják.
2022. dec. 6. 00:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Hiába mert csak 2-en vagyunk ^^.

2022. dec. 6. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!