Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A kommunikáció és médiatudomán...

A kommunikáció és médiatudomány alapszak melyik felsőoktatási intézményben a legelismertebb?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 16:47
 1/1 anonim válasza:

Szia! Ez még egy nagyon új, alig 10 éves képzés. Én is kommédiás vagyok, most fogok végezni a BKF-en, egyik sajtó (nem elektronikus) szakirányon. Én annyit tudok neked mondani, hogy mi a célod ezzel a szakkal? Ha újságíró vagy PR-os akarsz lenni, mindenképp a BKF-re gyere, bár tudni kell, hogy elég szellős az órarend, és drága a suli!

Ha pedig inkább üzleti kommunikációt akarsz tanulni, akkor a SZIE-t ajánlom. Ha sokat akarsz magolni (ehhez a szakhoz egyébként feleslegesen) akkor az ELTE-t ajánlom. utóbbira azt mondják, jobb, mint a BKF, de szerintem meg nem, sokkal elméletibb az oktatás. Viszont ha ott végzel, akkor néhány embernek ez a név jobban cseng. A BKF-ben nem bíznak a hazai munkaerőpiacon eléggé. Bár hozzáteszem, még nem diplomáztam, és már egy csomó helyre bedolgozok, szóval nem lehet általánosítani. (Van olyan évfolyamtársam, aki most az RTL Klubnál van, és előzőleg egy csoportban voltunk tréningen….)

Összességében azt javaslom, nézz ki magadnak 3 intézményt, menj oda, nézz körbe, érdeklődj fórumokon! Mert egy dolog az, hogy elismert valami, és más dolog, hogy te mennyire akarsz tanulni.

2010. okt. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!