Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csak velem van, hogy idegbajos...

Csak velem van, hogy idegbajos vagyok a tanulástól?

Figyelt kérdés
Valami javaslat valakinek, hogy mit csinaljak ha novemberben mar olyan merteku aggodalom, stressz van bennem, hogy nem is zavarna, de egy normalis nap mondjuk 4-5óra tanulas utan en meg nem tudok elmenni lazulni mert bennem van, hogy ettol tobb kell, tobbet is birnek, es nem tudok egyszeruen ellazulni, csak az forog bennem, hogy minden idopazarlas a tanulason kivul, ezert mindent kb. Idegesebben csinalok es jobban kapkodva..

#tanulás #javaslat #Meghalokebbe
2022. nov. 28. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Én mindenképpen javaslom, hogy menj el pszichológushoz. Ő tudna segíteni relaxációs technikákkal, praktikus tanácsokkal, illetve azt is meg tudnátok beszélni, miért alakult ki benned ez a teljesítménykényszer. Ugyanezt éltem át, nekem anno hasznos volt elmenni pszichológushoz. Keress fel iskolapszichológust/szakszolgálati tanácsadót.
2022. nov. 28. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi lesz a vizsgaidőszakban?
2022. nov. 28. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat mivel sokat keszulok, es szakmambol kifolyolag a stressz helyzeteket jól kezelem igy azzal gond nem lesz, ez a várakozas, aggodas, hajlamos vagyok tulgondolni, kicsit kevesnek erzem mindig is amit lerakok az asztalra
2022. nov. 28. 21:58
 4/4 kék pancake ***** válasza:
Nyugi, nemcsak veled van ilyen. Próbálj meg kikapcsolódásként sportolni, pl. kocogni, focizni, ilyesmi. Az csökkenti a stresszt.
2023. ápr. 18. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!