Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gimnáziumi szakirány? Gazdálko...

Gimnáziumi szakirány? Gazdálkodás és menedzsment? Vállalkozási ügyviteli ügyintéző?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mennyit tudtok a vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakról? Mennyire kell jó matekosnak lenni? Egy erős 3-assal még lenne lehetőségem? Illetve miket kell számolgatni legtöbbször, az megtanulható, ha úgy van?

Jó helyeken lehet elhelyezkedni ezel a szakmával? És mennyit keres az, aki később ezzel foglalkozik? Szükséges hozzá egyetemi végzettség? Vagy ajánlott?

Ha esetleg tanulod ezt a szakmát, vagy dolgozod, mi a véleményed róla?

Köszönöm a válaszokat! Nagy segítség!

#továbbtanulás #gimnázium #vállalkozásiügyviteliügyintéző
2022. nov. 28. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia. Én elvégeztem a képzést.

Szerintem ez a szakma inkább egy jó alap. Tanulsz sokat a gazdaságról. Megtanítanak rendezvényt szervezni. De az biztos hogy nem könnyű elvégezni. Nyilván egy pénzügy-számviteltől valamivel könnyebb.

Ha készülsz egyetemre menni akkor érdemes ezt a szakot választani.

2023. márc. 8. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!