Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 33 évesen van értelme még...

33 évesen van értelme még tanulni?

Figyelt kérdés

Így vagy úgy de itt vagyok 32 jelenleg, jövőre 33, és se szakmám se érettségi se semmi. Most jutottam el arra a szintre hogy kiheverjem és túltegyem magam a rossz gyerekkoromon stb. És jelenleg abban a helyzetben vagyok hogy van munkám, ahol már évek óta dolgozom, de szeretnék önállóan megélni, elköltözni a szülői házból. (jelenleg csak én és bátyám élünk a házban, anyám az egyetlen élő családtagom, ő pedig Budapesten él).

Viszont a realitás az, hogy betanított stb munkából amit eddig végeztem, nem lehet albérletet fizetni. (gyerek csok babaváró stb kilőve, mert homoszexuális vagyok).

Van még értelme tanulnom valamit, vagy ássam el magam inkább? :)

2022. nov. 26. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van értelme. Fiatal vagy még 🙂
2022. nov. 27. 08:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne! 39 éves vagyok, és jövőre tervezek jelentkezni egyetemre. :) Egy barátnőm pedig már elmúlt 40, és most fog leérettségizni, mert eddig nem volt rá lehetősége.

Legyél tisztában azzal, hogy ennyi idősen, sok év kihagyással, munka és felnőtt élet mellett a tanulás nem egy fáklyásmenet, de 1000%, hogy megéri képezni magad. Sok sikert!! :)

2022. nov. 27. 21:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. nov. 28. 01:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Végülis, a jelenlegi helyzetnél csak jobb lehet nem? :)
2022. nov. 28. 01:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Semmi veszítenivalód sincs, az a legkevesebb, hogy megpróbálod! :)
2022. nov. 28. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
39 vagyok és most járok az egyetem felénél kb, több osztálytársam is hasonló korosztály
2022. nov. 28. 07:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Orvosok is, pedagógusok is, jogászok is folyamatosan továbbképzik magukat, de még a nem is egyetemi diplomás mérlegképes könyvelők is állandóan újabb és újabb jogszabályokat tanulnak meg, hogy naprakészen tudják végezni a munkájukat.
2022. nov. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!