Tanári szakosok. Vizsgatárgyakra mikor kezdtek el készülni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen én még csak 1-2 tárgyból tudtam elkezdeni, a beadandók, szeminárium ZH-kra való készülés az összes létező időt elveszik. 1. éves vagyok, lehet rossz az időbeosztásom, viszont születtek jobb eredmények is, az egyik gyakorlati jegy 4-es lesz, ha minden jól megy. A vizsgáktól tartok viszont a felvázoltak miatt.2022. nov. 26. 17:12
1/6 anonim válasza:
Tárgyfüggő. Van, amire egy héttel előtte, van, amire 3-4 nappal előtte. Elsőévben még próbáltam hétvégente tanulni előadásokra, de nem sikerült sosem. Egyszerűen nem lehet, van elég gyakorlati tárgy, plusz azért szeretnék élni is egyetem mellett, most vagyok fiatal.
2/6 A kérdező kommentje:
Föci-töri.
2022. nov. 26. 19:00
3/6 A kérdező kommentje:
De már lelkifurdalásom van, ha egy 1 nap kimarad, pl egy szombati. De bekalkuláltam a csúszást, egyszerűen kegyetlen ez a tempó. Jövő félévben kevesebb tárgyat veszek fel.
2022. nov. 26. 19:02
4/6 anonim válasza:
Magyar-töri...pontosan tudom, miről beszélsz. :) Nekem is szokott lenni, ha épp nem tanulok, de ilyenkor mindig megnyugtatom magam, hogy nem cél kipurcanni, pihenni is kell.
5/6 A kérdező kommentje:
4. Csak mások azzal jönnek, hogy milyen gáz lesz csúszni. Igaz, 2 évem kiesett, mióta leérettségiztem, nehéz visszaszokni.
2022. nov. 26. 21:43
6/6 anonim válasza:
Én matek-magyaron vagyok. A magyarból többet még el se kezdtem, csak a gyakorlati tárgyakon a zh-kra való készülés oké, egy meg úgy ok, hogy tettem a megajánlott jegyért. Matekból a zh-kra készültem, de így is lesz két vizsgám. Az egyiket nem kezdtem még el, mert nem látom még az időpontot, a másik meg nekem nagyon broken így megértés szempontból is, ezért tolom magamelőtt, mint szkarabeusz a szargalacsint. :D
Rajtam inkább az a nyomás van, hogy anyám az egyetemi bukásra úgy tekint, mintha közép, vagy általános suliban buknék, rendesen stresszel vele, pláne, hogy az ő anyagi támogatásától függök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!