Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanári szakosok. Vizsgatárgyak...

Tanári szakosok. Vizsgatárgyakra mikor kezdtek el készülni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen én még csak 1-2 tárgyból tudtam elkezdeni, a beadandók, szeminárium ZH-kra való készülés az összes létező időt elveszik. 1. éves vagyok, lehet rossz az időbeosztásom, viszont születtek jobb eredmények is, az egyik gyakorlati jegy 4-es lesz, ha minden jól megy. A vizsgáktól tartok viszont a felvázoltak miatt.
2022. nov. 26. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Tárgyfüggő. Van, amire egy héttel előtte, van, amire 3-4 nappal előtte. Elsőévben még próbáltam hétvégente tanulni előadásokra, de nem sikerült sosem. Egyszerűen nem lehet, van elég gyakorlati tárgy, plusz azért szeretnék élni is egyetem mellett, most vagyok fiatal.
2022. nov. 26. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Föci-töri.
2022. nov. 26. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
De már lelkifurdalásom van, ha egy 1 nap kimarad, pl egy szombati. De bekalkuláltam a csúszást, egyszerűen kegyetlen ez a tempó. Jövő félévben kevesebb tárgyat veszek fel.
2022. nov. 26. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Magyar-töri...pontosan tudom, miről beszélsz. :) Nekem is szokott lenni, ha épp nem tanulok, de ilyenkor mindig megnyugtatom magam, hogy nem cél kipurcanni, pihenni is kell.
2022. nov. 26. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:
4. Csak mások azzal jönnek, hogy milyen gáz lesz csúszni. Igaz, 2 évem kiesett, mióta leérettségiztem, nehéz visszaszokni.
2022. nov. 26. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én matek-magyaron vagyok. A magyarból többet még el se kezdtem, csak a gyakorlati tárgyakon a zh-kra való készülés oké, egy meg úgy ok, hogy tettem a megajánlott jegyért. Matekból a zh-kra készültem, de így is lesz két vizsgám. Az egyiket nem kezdtem még el, mert nem látom még az időpontot, a másik meg nekem nagyon broken így megértés szempontból is, ezért tolom magamelőtt, mint szkarabeusz a szargalacsint. :D

Rajtam inkább az a nyomás van, hogy anyám az egyetemi bukásra úgy tekint, mintha közép, vagy általános suliban buknék, rendesen stresszel vele, pláne, hogy az ő anyagi támogatásától függök

2022. nov. 30. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!