Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri építészmérnöknek tanulni?

Megéri építészmérnöknek tanulni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje annak készülök tanulni, tudom, hogy nem a legjobban fizető mérnöki szakma, de pár napja egy barátom azzal ijesztett meg, hogy 3 építészmérnök is van a családban, azonban egynek sincs munkája... Ennyire sokan lennének, hogy nincs szükség már rájuk? Megérné nekem kitanulni egyetemen vagy én is otthon ülnék munkanélküli ként?

2022. nov. 21. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetseges vagy és kitwrtóakkorcmindigvleszvmunkád. És egy idő utan privát megbízóid is.
2022. nov. 21. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a szóközhiany miatt... mobilról béna vagyok. 😂
2022. nov. 21. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez kérdésként merül fel akkor lehet hogy más szakmáknak is utána kellene nézned.

A sztárépítészek jól élnek, de az átlag nem feltétlenül.

Ezt vedd figyelembe!

2022. nov. 22. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én èpìtőiparban vagyok mérnök, de senkinek sem ajánlanám sem az épìtőt sem az epìtészt. En elbaxtam anno sajnos. Jóval többet kell beletenni munkaidőt és meg úgyis kérdéses, hogy egyáltalán sikerül-e mondjuk legalább megközelíteni valami versenykepesebb iparágban dolgozo mérnök bérét.
2022. nov. 22. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobban fizető szakma valóban. De az, hogy valakinek most ne legyen munkája (háromnak is egy családban) azt nagyon furcsállom. Az alkalmazottakat is keresik most, mert hiány van emberekből. Ha vállalkozó, akkor is lehet megbízást találni bőven
2022. nov. 23. 05:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez nekem is furcsa, amire az 5-ös utal.

Vagy valami nagyon távoli vidéken lehet, és az illetők nem hajlandók utazni munkahelyre... Vagy szakmailag nincsenek sehol, és magántervezésre sem jogosultak, vagy mi van???

2022. nov. 23. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj lehet, hogy a környéken 200 korul kerestek kezdő tervezőt, vagy csak valami hivatal építészeti osztályán volt kozszferas bér szerinti meló így inkább szakman kívül helyezkedett el.
2022. nov. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!