2 levelező egyetem?

Minek neked két levelező diploma egyszerre? Hova rohansz egyáltalán?
Nem értem.
Én estin tanultam, a szakmában dolgoztam közben. Vérizzadós volt.
Ha már mindenáron teljesíteni akarsz, teljesíts egy helyen, például a karrieredben. Helyezkedj el egy normális helyen és mellette pörgesd azt a szakot, ami a leginkább szolgálja a célod. Semmi értelme papírt gyűjtögetni az idővel rohanva, nem ettől leszel jó szakember, sőt, ettől csak egy kiégett, szétszórt szar maradsz.
Egyébként levelezőn péntek délután és szombaton van tanítás, a legtöbb helyen egész nap. Kétlem, hogy ott tudsz lenni két helyen

A nappali+ levelező meg egy rossz vicc. Mikor akarnál dolgozni mellette? 😂 Ne hülyéskedjünk már.
Jó lenne ha kitalálnád, mi a célod ezzel esztelenkedés helyett, mert így csak pénzt és energiát égetsz.

Haat, igen. Eloszor ki kell probalni egy egyetemet, hogy azt az egyet tudod e munka mellett vegezni. Nem csak a szak, vagy szakok nehezsege szamit, hanem egy csomo egyeb dolognak az osszeegyeztetese.
A tancmuveszetin egyebkent vannak esti szakok. Kuldom a linket, amirol tovabb mehetsz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

Még ha valami olyan szak lenne, ami kifizetődő...
Semmi baj a művészdiplomákkal, de aki estin meg munka mellett akarja csinálni, az
a) már most is ebben dolgozik és rég egy felfedezett tehetség, így bizonyára kap támogatást is a munkája során
b) csak egy túltolt hobbi lesz neki egy hasznavehetetlen szar végzettséggel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!