Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mely szakok jöhetnek szóba?

Mely szakok jöhetnek szóba?

Figyelt kérdés
jövőre érettségizem és nagyon érdekel a tovább tanulás mindenképp főiskolán vagy egyetemen szeretnék tanulni!Sok minden érdekel kedvenc tantárgyaim a matek töri magyar német kicsit a fizika meg a földrajz/ez a választott tantárgyam/ sajnos emelt érettségire nem lesz nagyon lehetőségem ezért olyan szakokat szeretnék aminek a ponthatára olyan 360 max tudom hogy ez nem sok pont de vidéki gimnáziumba járok és nem olyanok a körülmények mint egy híres Budapesti gimibe!:S lehet gazdasági karok igaz ott mind olyan 400-450 pont között vannak , vagy mérnöki természettudományi vagy egészségügyi vagy infó igaz németet tanulok nem tudom milyen hátrányba volnék ha nem angolt tanulok!? amik keresettek!!előre is köszönöm írásod!! 16/F
2010. szept. 29. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

A mérnöki, egészségügyi, természettudományos és informatikai képzések is jók elhelyezkedés szempontjából. Ha a fizetés is fontos, akkor mérnöki és infó leginkább.

Ne haragudj, de egy dolgot nem bírok szó nélkül hagyni. Ha már tovább szeretnél tanulni, kérlek tanulj meg írásjeleket használni. Iszonyatosan idegesítő olyan szöveget olvasni, amiben nincs vessző.

2010. szept. 29. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen válaszod mérnöki szakokon belül mire gondoltál szakot is tudsz írni esetleg? vagy más szakot is ami nem oda tarotzik? és bocsi az írásjelekért a vessző és pont billentyű valamiért nem működik és a jó billentyűzetem a másik gépen van amin anyukám gépel tehát neki fontosabb de kicserélem és akkor vesszővel írok még 1* bocsi!!
2010. szept. 29. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Villamosmérnök, gépészmérnök szerintem elég keresett pl. De annyira nem vagyok otthon a mérnöki területekben:D
2010. szept. 29. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a választott tantárgyam a földrajz a gépész és villamosmérnöknek meg biosz kell fizika meg még infó:S
2010. szept. 29. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Aláírom, hogy a föci az egyik legkönnyebb lehetőség, mint választott tárgy. De miért az lesz a választott tárgyad, ha nem jó sehova? Van még 2 éved, gyúrj rá vmire. Felvehetsz fakultációkat még ebben a 2 évben akár fizika akár infó.
2010. okt. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!