Kémia középszintü érettségire melyik könyvet ajánljátok?
Én kémiából fogok érettségizni és én is a nulláról kezdem, a tanárom több könyvet is javasolt, amiket meg is vettem, néhányról tudok egyenlőre véleményt mondani.
Villányi Attila- Kémia a kétszintű érettségire (ehhez van még feladatgyűjtemény is) Én szeretem, mert érthetően magyaráz, és összefoglaló feladatokat is tartalmaz a témák végén, plusz ehhez jön a feladatgyűjtemény része, amiben meg egy vagon példa van gyakorlásnak.
Villányi Attila- Ötösöm lesz kémiából+ megoldások
Itt még egyenlőre nem tartok, de belenéztem és kizárólag feladatok vannak benne.
Czirók Endre- Saját kémialaborom a sikeres érettségihez. Ebben csak kísérletek vannak, amiket az érettségin is kérdezhetnek és jár hozzá egy dvd is.
Ezeken kívül megvettem még az "Ennyit kellene tudnod kémiából" c. könyvet, ami csak magyarázó. Én ezt is szeretem, egyszerre tanulok ebből és a "Kémia a kétszintű érettségire" könyvből.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!