Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyéni tanrend igénylés tanév...

Egyéni tanrend igénylés tanév közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves leszek 1 hét múlva, és tervek szerint akkor el is költözök otthonról, családi okokból. Munkát találtam, december elsején kezdek, albérletet találtam, van egy kis pénzem eddigi nyári diákmunkákból. A kérdésem az lenne, hogy az egyéni tanrend igénylésről szóló internetes tudnivalókban az áll, hogy június 15-ig be kellett volna nyújtani az egyéni tanrend kérelmet, ha nem sikerült akkor csak rendkívüli esetben lehet benyújtani. Eddig nekem nem sikerült, mit kéne most csináljak? Érdeklődtem telefonon a helyi hivatalnál, nagyon nem segítettek. Benyújthatom most a kérelmet, és akkor decembertől / következő félévtől egyéni tanrendes leszek? Ok, hogy el kell tartanom magamat.

2022. nov. 15. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Levelező sem megy? Itt pl. szombatonként van oktatás ha levelezőre mész: [link]
2022. nov. 15. 17:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Imádom a gimit ahova járok, de akkor úgy látszik váltanom kell, ha levelezőt szeretnék.
2022. nov. 15. 17:47
 13/14 NTBS ***** válasza:
100%
Igen lehet, de csak a szabályok szerint.
2022. nov. 16. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudtommal vannak olyan esti iskolák is, amelyek hetente 2 napon vannak csak.
2022. nov. 18. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!