Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy hívják ilyen képzést,...

Hogy hívják ilyen képzést, amit én szeretnék?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel az emberek viselkedése, reakciója egyes szituációkban, hogy miért úgy cselekszenek, ahogy, mi vezérli őket...

Nem tudom, hogy hívják az ilyet, ha egyáltalán van. Nem pszichológus akarok lenni, ha nem olyasmi aki megfigyel embercsoportokat akik elé különböző szituációkat, feladatokat állítanak és feljegyzik, összegzik az eredményeket. :D Ilyen kutatómunka féle. :) Remélem érthetően írtam le valamennyire :D

2010. szept. 29. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Magatartáskutató szociológus
2010. szept. 29. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és nem tudod, hogy milyen karon oktatnak ilyet? Vagy mi az alapképzése ennek? Orvostudomány talán? :S nem találtam nagyon sehol ilyet
2010. szept. 29. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig ezzel is a pszichológia foglalkozik. Csak a kutatás felé kell menned egyetem után...
2010. szept. 29. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. szept. 29. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!