Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagy teljesítménynek számít...

Nagy teljesítménynek számít az, ha nyolcadikosként már két nyelvvizsgám van ?

Figyelt kérdés

Angol középfokú (B2) komplex Origó

Német középfokú (B2) komplex Goethe

2022. nov. 7. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk érettségire mindenkinek 2 volt, két lányt kivéve, az egyiknek csak 1 volt, a másiknak 3.
2022. nov. 8. 03:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy
2022. nov. 8. 05:35
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

A 3 éves unokahugom 3 nyelven beszél, mert az anyja-apja más anyanyelvű és az ország is, ahol élnek.

Tőle pl. nem lesz nagy teljesítmény 3 nyelvvizsga sem. Ha te nem ilyen családba születtél, hanem felkészültél önerőből akkor szép munka volt.

2022. nov. 8. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg teljesen mindegy, hogy valaki ezt 14 vagy 18 éves korára éri el. Nyilván szép teljesítmény, akármikor. De semmilyen előnnyel nem jár, sőt, felelősség, hogy fenn is tudd tartani akkorra, amikorra igazán szükséged lesz rá.
2022. nov. 8. 09:09
 15/18 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Rendkivűli szerintem. Sok magyar még nyugdijasként sem beszél 1 idegen nyelvet sem.
2022. nov. 8. 09:51
 16/18 A kérdező kommentje:

A szinten tartás és fejlesztés is cél lenne, az elkövetkezendő pár évben még szeretnék mindkét nyelvből eljutni felsőfokú szintre és felsőfokú nyelvvizsgát szerezni belőlük.

Amúgy német kéttannyelvű altalánosba jártam hatodikig, angolt második nyelvként tanultam.

Most pedig egy hatosztályos gimnáziumba járok, de csak német nyelvet tanulok első nyelvként, második nyelvet, csak kilencedikben fogunk elkezdeni tanulni, ami valószínűleg az angol lesz.

Az angol nyelvvizsga előtt egy másfél évig jártam magántanárhoz, hogy felkészítsen a vizsgára.

2022. nov. 8. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kétségtelenül szép teljesítmény, gratulálok!

(Pl. nekem csak érettségire lett meg a német és egyetem közepére az angol.)

2022. nov. 12. 20:11
 18/18 NTBS ***** válasza:
74%
Szép eredmény.
2022. dec. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!