L-A-B-A iskoláról vélemények?
Jók a tanfolyamok?
Mennyibe kerülnek?
Van saját tapasztalatod?
Lilaködös lufi tenfolyamok..... bullshitelésnek tűnnek...
Mennyibe kerül?
Én PPC marketing tanfolyamot fizettem be sajnos. Hiába beszéltem előtte kétszer sale-es munkatárssal telefonon és jeleztem, hogy még nem dolgoztam ezen a területen, csak szeretnék a jövőben...azt mondta az egyetemi marketing alapszak elég lesz hozzá, mert az alapokról már biztos van fogalmam.
Az előadó hölgy kedves és segítőkész, de ha már az első órán elveszti az ember a fonalat és a rengeteg "ajánlott irodalom" emailjeikből kell összeszednie az információkat, így kb. a kérdéseit sem tudtam megfogalmazni, annyira lemaradtam.
Sajnos csatlakozom az előttem szólóhoz: a leadott anyagot ugyanúgy, ahogy már korábban tettem, össze tudtam volna szedni a netről innen-onnan akár angol nyelven, az sem probléma számomra. Ennek az intenzív kapkodás tanfolyamnak így szinte semmi értelme nem volt.
Valamiért nekem "csak" 240 ezer forint lett kedvezményesen.. de azt kell mondjam, hogy 40 ezret sem ért igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!