Hogy a legegyszerűbb tanulni?
Én nem nagyon szoktam tanulni, inkább csak órán odafigyeltem és a dogáimat 3-4esre összekapartam. De érettséginél rendesen nekiálltam. Úgy csináltam, h csoportosítottam őket az szerint h miből mennyit kell és h mit kedvelek. MIndig azzal kezdtem amiből nem volt sok tanulni való vagy azzal amit szívesen tanulok. Soha ne olyannal kezdj amit utálsz mert lehet h nem lesz több kitartásod a többihez.
Ne magolj inkább ésszerűen jegyezd meg, kösd valamihez amiről beugrik ( de ne vicces vagy fura dologhoz mert az rosszul sülhet el ) a tanárok ma már nem szeretik ha szó szerint tanulnak a diákok. Jobb ha saját szavaiddal és ésszerűen tudod a leckét.
Nálunk egy ember tanult szó szerint és midnig megszivatta a tanár h össze vissza kérdezett tőle az anyagból és úgy nem ment neki, mert igazából nem is értette h mit tanult meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!