Mit kellene tanulnom, mivel kellene foglalkoznom?
Kicsit úgy érzem megrekedt az életem valami újat szeretnék.
Gyerekekkel foglalkozom (babyszitter vagyok) és szeretem, de kicsit belefáradtam abba, hogy egyik családtól megyek a másikig. Arra is gondoltam, hogy veszek ki egy helyet és nyitok egy magán bölcsit, napközit, de ehhez minimum 6-700 ezer Ft kellene ami jelenleg nincs.
Emellett szeretek jönni, menni ügyeket intézni, vásárolni, utazni. Nagyon szeretem a pszichológiát (egyetemen is gondolkodtam, de már öreg vagyok hozzá), szeretem meghallgatni az embereket, gyerekeket, segíteni megoldani a problémáikat. Masszőr/gyermek masszőr képzésen is gondolkodtam. Írni is nagyon szeretek, szívesen írnék blogot, könyvet, cikkeket, szívesen lennék pl oknyomozó újságíró vagy hasonló.Annyi minden lennék és annyi mindent csinálnék.
Ami még fontos, hogy nekem évek óta nincs kvázi főnököm, tehát mindenképpen olyan dolgot csinálnék amit vállalkozóként tudnék.
25 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!