Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miket kellene tanulnom vagy...

Miket kellene tanulnom vagy fejlesztenem a tudásosomon ahhoz, hogy jövedelmezőbb állást tölthessek be?

Figyelt kérdés

Évek óta szerviztechnikusként dolgozom, tűzvédelmi rendszerek karbantartásával és javításával foglalkozom. Nagyon szeretem ezt a munkakört,minden az elektronika. Rendelkezem elektronikai technikusi és rendszergazdai OKj-val. Szeretnék több fizetést adó(nettó 250 ezernél ), hasonló elektronikai munkakörben elhelyezkedni de azt tapasztalom, hogy a fent felsorolt végzettségek ehhez kevesek. Nyelvtudásnak sajnos híjján állok azt biztosan fejlesztenem kell. Kérlek írjatok véleményt, hogy mit kellene tanulnom ahhoz, hogy jövedelmezőbb munkakörbe nyerhessek felvételt.

(OE biztonságtechnikai mérnők képzés sajnos esélytelen, levelezőn csak önköltslges formában indul)

#tanulás #munka #elektronikaii technikus #magasabb jövedelem
2022. okt. 23. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tényleg megéri az adott képzés, érdemes befektetésként tekinteni rá.

Én kicsit más területen mozgok, de nekem is fizetős volt a képzés. Összeszedtem rá a pénzt és nem bántam meg. De azt sem bántam volna, ha diákhitel lesz a vége, ha annyit javít a lehetőségeimen, úgyis röhögve visszafizetem (ez egyébként igaz is lett volna).

2022. okt. 23. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!