Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A könyvelői szakma mellett...

A könyvelői szakma mellett érdemes elvégezni a jogászképzést?

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Nem, semmi értelme nincs
2022. okt. 21. 23:34
 2/4 anonim válasza:
80%
Attól függ, mi a cél
2022. okt. 21. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
98%
Kevesebb nem leszel tőle, de a jogász szakon tanultak 80%-ának soha az életben nem veszed hasznát könyvelőként, aminek meg igen, azzal úgyis találkozol a munkád során. Ha ugyanezt az időt/ energiát/ pénzt arra költöd, hogy a saját szakmádban fejlődj, esetleg olyan képzéseket végezz el, ami ahhoz szorosabban kapcsolódik (pl. adótanácsadó, IFRS, könyvvizsgálói), az a szó klasszikus értelmében sokkal jobban megéri.
2022. okt. 22. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én közgazdász szakok (alap+mester), mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és a könyvvizsgáló képzés után most végzem a jogot és szerintem jól fogom tudni hasznosítani. Persze hozzátartozik, hogy én klasszikus könyvelői munkát reményeim szerint már soha nem fogok végezni, de hogy melyik terület lesz végül a fő és melyik a kiegészítő, azt még előre nem döntöm el. Ezek szerintem mind hasznos tanulmányok.
2022. okt. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!