Győri Prohászka, Baross (kéttannyelvű vagy sima) , Deák, Jedlik(infó), Hild, Pálffy esetleg Révai vélemény(talán biosz-kémia, de igazából bármiről) ?
Figyelt kérdés
Ezeknek az iskoláknak semmi köze sincs egymáshoz, de valahova muszáj lesz felvételizni és ezek nem tűnnek rossznak. Valami ilyesmi szempontok szerint légyszi.(lány vagyok) Pl:
Oktatás, tanárok, közösség, fiú-lány arány, iskola "szépsége, minősége", közösségi programok?
Ötletem sincs mi legyen, egyik szakma sem foglalkoztat eléggé, max. az infó, így aki jár valamelyikbe írjon róla véleményt kérem. Előre is köszönöm.
2022. okt. 15. 23:38
1/4 anonim 

válasza:

Győrből amiket ajánlok, az a deák, jedlik, révai és a kazinczy
2/4 anonim 

válasza:

Ez a cikk meg lista/rangsor elég egyértelmű.
3/4 anonim 

válasza:

Prohaszka elvojt keresztenyeknek valo
Palffys voltam a tanarok nagyon jok de 90%ban ciganyok vannak es folyton megy a balhezas iskolaort is tetzek be suliba emiatt
Revaiba nehez bekerulni es sok a sznob
Barossba jar sok ismerosom nem szeretik
Deak+jedlik nagyon jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!