Halaszthatok egy évet emiatt?
Figyelt kérdés
Érettségit kezdtem,2 éves és idén kezdtem.Sajnos a mentális állapotom nem jo.Már eddig 2 hetet nem voltam emiatt,kórházban voltam.És ilyen továbbra is várható bármikor.Megtehetem hogy halasztok egy évet?2022. okt. 15. 01:05
1/2 anonim válasza:
Konkrétan érdeklődni a suliban kell. De felnőttképzésben persze, akkor maradsz ki, amikor akarsz. Viszont még csak október van, még nem adnám fel, pont te írtad, bármikor történhet bármi. Még mindent simán be lehet pótolni. Ez nem olyan, mintha a májust kellene kihagynod. Ha így állsz hozzá, sose fogod elvégezni.
2/2 anonim válasza:
Gondolom esti, felnőttképzés. Írsz az iskolának, hogy szüntessék meg a jogviszonyodat egészségügyi okok miatt, és ennyi.
Én is csináltam már ilyet, csak nekem más okom volt, de elfogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!