Milyen egyetemre/ főiskolára menjek ha nem érdekel?
Ilyen mentalitással felesleges, mert vagy kibuksz, vagy roszabb esetben lesz egy papírod tudás nélkül.
Nyugodtan menyj dolgozni és ha úgy érzed találtál magadnak valót, akkor mehet az egyetem, de addig is csak elpazarolnád az államis ingyen féléveket.
Én feleslegesnek érzem neked még egyetemre jelentkezni (nem bántásból, csak sok ilyen iskola társam volt, kis is buktak, miközben még önértékelési zavarokkal is küzdöttek)
Semmilyenre!
Túl szívatós ahhoz, hogy még egy minimális motiváltság hiányában is bent tudj maradni!
"csak azért mennék hogy kortársaikkal legyek, kipróbáljam" ha nem cél a diploma, csak a népes egyetemi élet, akkor elte, bme. Ott szoktak lenni nagy rendezvények és bulik.
Ha kellene a képzés végén diploma, akkor van egy rossz hírem: vagy a közösségi élet vagy az.
Igazából nem érdekel a továbbtanulás , mert nem fogok dolgozni
Bocsánat, hogy beleszólok, de honnan tudod te ezt? Lesz aki életed végéig eltartson?
Nem kell válaszolni nekem, de ebből kiindulva mindenképp valami olyan kéne, ami azért érdekel is téged valamennyire. Bármi lehet a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!