Ha valakit átsorolnak önköltségesre, mert nincs elég kreditje, akkor az a következő tanévtől van?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 08:13
1/4 A kérdező kommentje:
Ebben a félévben 30 kreditet vettem fel. 2 tárgy van, ami olyan, hogy elvileg haláli, nagyjából 40-50% a bukási arány, ezektől én is félek. Reménykedem, hogy meglesz, de hát nem tudom… Ha ugye nem lesznek meg, akkor kevesebb kreditem lesz, ezek 2 kredites tárgyak.
Időközben rájöttem, hogy nem teljesen ezen a szakon akarom folytatni (igaz hasonlón), mert az egyik része abszolút nem érdekel, így arra gondoltam, a második félévben csak a számomra a jövőben és másik szaknál is releváns tárgyakat venném fel, plusz 1-2 szabvált, ez olyan 20 kreditre jön ki. Az is tuti, hogy nem ezen az egyetemen folytatom, mert elköltözöm, ezt eddig is tudtam, de mindegy, hosszú sztori.
2022. okt. 11. 08:16
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom egy évben 36 kredit ez a minimum, hogy ne soroljanak át, de nem vagyok azért teljesen biztos a dolgokba. Bár az így is meglenne…
2022. okt. 11. 08:17
3/4 anonim válasza:
Két félév súlyozott átlaga számít, majd nyáron a Neptunban tudod megnézni, ha nem teljesíted a kreditet, vagy az átlagot akkor átsorolnak.
4/4 anonim válasza:
Az egész éves kreditet nézd. Ha a 36 megvan, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!