Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mindenképp kell emelt Kémia...

Mindenképp kell emelt Kémia érettségi ahhoz hogy Gyerek orvos legyek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 06:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a biológia is elfogadott. De őszinte leszek, egy emelt érettségi könnyebb mint az egyetemen egy zh, vizsgákat meg se említem, nem árt hozzászoktatni magad
2022. okt. 11. 07:57
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Jelenleg emelt biológia és emelt kémia vagy emelt fizika kell. Hogy ez a közeljövőben hogyan fog megváltozni, az még nem világos. De ha viszolyogsz a kémiától, az orvosi egyetem nagyon nagy falat lesz, ott ugyais rengeteg lesz a kémia, nem tudod megúszni. S azzal is számolnod kell, hogy a 6 éves orvosi egyetem után még négy év gyakorlat kell, mire leteheted a gyerekorvosi szakvizsgát.
2022. okt. 11. 08:06
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Semmi nem változott az orvosin.Marada az emelt biológia és emelt kémia vagy fizika. Ez várható volt.

[link]

2022. okt. 11. 09:25
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Egyetemre akarsz menni, de nagy kezdőbetűvel írod azt, hogy kémia, és nagy kezdőbetűvel, valamint külön azt, hogy gyerekorvos?? Először talán magyarul kellene megtanulni...
2022. okt. 11. 09:41
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

Igen. Vagyis választhatod a biosz mellé a fizikát, de akkor nagyon csúnyán be fogod sz©pni a 🍆-t. Csináld meg a kémiát. Nehéz, drága a különtanár, de megéri.

Üdv egy ETK hallgató, aki úgy kezdte az egyetemet hogy 💩-t se tud kémiából:((

2022. okt. 11. 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
#5 Nem feltétlenül, én fizikával lerültem be anno az orvosira, és semmi gond nem volt. Nem kell ijesztgetni az embereket. Nyilván bele kell tenni a munkát, de nem igaz, hogy emelt kémia nélkül törvényszerűen kínlódás lesz.
2022. okt. 11. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

6

Én azt mondom hogy NULLA kémiatudással lesz kínlódás. Persze, nem muszáj az emelt, csak valami alapot jó lenne lerakni mielőtt olyan szakra megy valaki ahol ez előfordulhat.

Legalábbis ez az eddigi tapasztalatom, hogy nekem nagyon kéne az a tudás amit nem kaptam meg, mert a tanárunk eg bolond vénasszony volt, aki a halálközeli élményeiről meg a Fifikéjéről mesélt, de nem tanított semmit.

Pedig "csak" ETK-s vagyok.

2022. okt. 11. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:
7%

Sziasztok!

Megmondaná nekem valaki hogy a gyermek orvosnak minek a kémia?

2022. okt. 11. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Az egész élettan nagyrészt alkalmazott biokémia, kisebb részben fizika. Ha valaki a betegségeket meg akarja érteni, ezt nem lehet átugrani.
2022. okt. 11. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Köszönöm szépen a választ!

De Azért nem olyan szinten tanuljátok mint egy vegyész?

2022. okt. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!