Fel tudok készülni ebben az évben emelt biológiára, kémiára és matekra?
Sziasztok!:))
Most 19 éves vagyok, túl az érettségin.
Szeretnék a következő tanévben külföldre jelentkezni pszichológia szakra.
Emelt biológiából és emelt matematikából szeretnék felkészülni rá.
Emellett még nagyon érdekel a kémia is, mivel a kutatói rész jobban érdekel, azonban az egyetemen ez nem követelmény, viszont értékelik.
Szerintetek hogyan készüljek fel? Most Budapesten élek,így heti 3, maximum 4 napot fogok dolgozni 10 órában. Valamint jelentkezek Magisteres tanfolyamra is, mivel sok jót hallottam róla.:)
Az egyik tervem az lenne, hogy most készülök fel erre a három tantárgyra.
A másik pedig, hogy ebben az évben biológiára és matematikára készülök fel, a következő évben pedig kémiára.:)
Ti mennyit készültetek a kémiára és biológiára napi és heti átlagban?:)
Előre is köszönöm a segítséget!:3
Szia!
Matekból tudok véleményt alkotni : ha rendszeresíted a gyakorlást, akkor ennek semmi akadálya nincsen. Nem egy héten egyszer 6 órát, hanem minden nap egy kicsit. Simán behozod a lemaradást / elfelejtett dolgokat.
Matekból is jelentkeztél a Magisterhez?
Egy kicsit lekéstem a határidőt, mivel nem tudom, hogy hogyan lenne a legjobb. Emiatt még csak most fogok jelentkezni matekból.:DD
A matematikával kapcsolatosan még az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne emelt felkészítőre jelentkezni, mellette pedig felzárkózni szorgalomból vagy inkább középszintűre jelentkezni és erős alappal jövőre megcsinálni az emelt szintet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!