Az SE-ETK gyógytornász képzésen van alkalmassági vizsga a felvételéhez?
Figyelt kérdés
Érettségi után, miután megirtad és jelentkeztél. Ha igen ez miből áll? Sehol nem találom az interneten2022. okt. 5. 20:17
1/11 anonim válasza:
Nincs a felvi.hu-n erre utalás, ezek szerint nincs.
2/11 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm!
2022. okt. 6. 07:14
3/11 anonim válasza:
Jelenleg nincsen ilyen külön vizsga, de mivel az egyetemek szabadságot fognak kapni 2024-től a felvételi eljárásban, ezért ebben lehet változás.
4/11 A kérdező kommentje:
2023-ban fogok érettségizni, akkor addig nem valósznű, hogy lesz ilyen?
2022. okt. 6. 12:37
5/11 anonim válasza:
Figyelni kell az egyetem honlapját a változások miatt.
6/11 A kérdező kommentje:
Okes, köszönöm szépen!<3
2022. okt. 6. 15:03
7/11 anonim válasza:
Orvosi alkalmassági vizsgálatnak lennie kell, de az már csak felvételi után lesz (ha lesz). Nálunk PTE-n mindenki megkapta, vittük a tüdőszűrőt és a doki mindenkit megkérdezett általános egészségügyi helyzetéről (súly, magasság, vérnyomás, betegségek, szedett gyógyszerek, műtétek…). A covid oltásos papírokat megnézte és az oltás dátumát felírta. Kb ennyi volt, meg egy jót beszélgettem a dokival a sportolókról meg a mai focisták egészségügyi helyzetéről. Ettől szerintem senkinek sem kell tartania, olyat még nem hallottam, hogy valakit kiszórtak volna bármi miatt
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, persze. Jogsira is megkaptam azt és semmi bajom nincs, csak azt hittem alkalmassági is van, de akkor jo ha nincsen:)
Utolso: milyen gyogytornasznak tanulni? Te szereted?
2022. okt. 7. 11:24
9/11 anonim válasza:
Mindenki ugyanazt tanulja, ha kimentél az egyetemről a tanfolyamok elvégzésével tudsz majd specializálódni jobban 1-1 területre. Nekem még nincs meg a konkrét ötlet csak pár elképzelés, de ezt a gyakorlatok úgyis befolyásolják majd… Én szeretem, most már több szakmához kapcsolódó tárgyam van így 2.évre, ezt mostmár mindenki jobban élvezi az alapozó évnél.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszii!! Irhatoo neked privátban?
2022. okt. 7. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!