Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tovább emelt szintű...

Hogyan tovább emelt szintű magyar érettségivel?

Figyelt kérdés

Magyarból emelt szinten szeretnék érettségizni,mert ezt szeretem, ez érdekel,de nincs még elképzelésem hova mehetnék utána.. tudnátok ötleteket mondani? Gondoltam az újságírásra, de az nagyon telített,illetve a jogra de oda meg kapcsolatok kellenének..

(Szeretek emberek között lenni,olvasni,másoknak segíteni, fotózni és az angolt nagyon szeretem.) 17/L

2010. szept. 26. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:
73%
Emelt magyar erettsegit nem ajanlanam, abszolut relativ, ha a javitotanarnak nem tetszik a stilusod vagy velemenyed, lepontozhat durvan. Nezegess tanacsados honlapokat.
2010. szept. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!