A városomba keresnek vasúti járművezető és munkagépkezelő gyakornokot. Képzést is kapnék és ha azt sikerül elvégeznem akkor lenne is egy munkahelyem ugye. De a kérdésem az lenne hogy jó lehet ez? A MÁV FKG-nél lennék, de mostanában annyian szidják a MÁV-ot (igazából én azt se tudom hogy miért pontosan) hogy nem tudom hogy megpróbáljam e. Önmagában érdekelne amúgy. Illetve ez mennyire időt álló szakma és mennyi jövője van neki?
Csak az szidja, aki nem dolgozik. Próbáld meg és ha nem tetszik, akkor felmondasz.
2022. szept. 23. 14:10
2/8 anonim válasza:
Az szidja aki utazik vele és néha beszopja egy öngyilkos miatt.
Az FKG-nél nem mozdonyokat kell vezetni, hanem azokat a sárga munkagépeket amikkel a pályát pisztergálják, illetve a kétéltű markolókat, kezelni kell az emelőgépeket.
Csak akkor menj oda dolgozni ha bírod az éjszakát. A legtöbb vágányzár éjszaka van. Az utolsó vagy az utolsó előtti vonat után kivontulnak a pályára és nekiállnak a melónak és csak hajnalban mennek vissza a telephelyre.
Az biztos, hogy a béred meg fogod kapni minden hónapban és be is leszel jelentve. Egy maszekhoz képest ennyi előnye biztosan van.
2022. szept. 23. 14:26
3/8 A kérdező kommentje:
Az éjszaka nem gond. Eléggé éjjeli "bagoly" típus vagyok. És ők ott szállason vannak vagy a kocsikban alszanak? (Ha jól tom vannak lakókocsik) Csak most ez a ,,visszamennek a telephelyre" tűnt fel, azért kerdezem.
2022. szept. 24. 00:33
4/8 anonim válasza:
Nem kell visszafizetni a tanfolyamot ha nem sikerül a vizsga?
2022. okt. 5. 15:48
5/8 A kérdező kommentje:
De ez sajnos benne van a pakliban😬
2022. okt. 6. 03:56
6/8 anonim válasza:
Az szép! Nem sikerül és a máv viszi a lakást, kocsit 😁😁😁
2022. okt. 6. 08:11
7/8 anonim válasza:
Ne menj, nagyon keveset fizet, ismerősöm műszerésznek ment volna, és minimálbért kapta volna.
Én itt vagyok a MÁVnál forgalmi üzemmérnök nettó 220at keresek közlekedésmérnök diplomával, ebből érthető miért nem tolonganak az emberek, Győrben egy betanított munkás többet keres, vagy egy kocsmáros.
2022. okt. 12. 21:20
8/8 A kérdező kommentje:
7-es. Vasúti járművezető és munkagépkezelőnek mennék én. Sikerült időközben felvennem a kapcsolatot olyannal aki ott dolgozik ilyen munkakörben. Havont 500 k-nál kezdődik a fizetése és a sűrűbb időszakokban előfordult már hogy egy hónapban majdnem 1 milliót keresett. A mozdony vezetők nagyon is jól keresnek. Hátránya hogy nehéz megtanulni mert szinte mindent szórol szóra kérnek és egy csomó alkalmasságin kell átesni, de úgydöntöttem akkor is megpróbálom🤷♂️.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!