Akik főiskolába mennek azoknak mire van szükségük? (pl. laptop muszáj? )
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 12:10
1/7 anonim válasza:
Füzet és toll a jegyzeteléshez. Minden más megoldható. Persze egy számítógép interneteléréssel legtöbbször jól jön, de ha nincs, akkor is biztosítanak elérést neked a suliban.
2/7 anonim válasza:
én pár a!es lappal meg egy tollal járok :) pedig álíltólag egy viszonylag sznob suli, (BCE GTK) de a célnek tökéletesen megfelel. gépek meg vannek bent am is
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért kérdeztem mert azt hallottam hogy muszáj a laptop és anélkül nem is érdemes bejárni mert neten küldenek el mindent.
2010. szept. 26. 13:19
5/7 anonim válasza:
net hozzáférés mindenképp nagyon szükséges, a tantárgyak felvétele, megbeszélések, jegyzetek letöltése miatt, de órára nem kell, és minden suliban vannak géptermek, ahova be tudsz menni internetezni órán kívül.
Az óra követéséhez nem hallottam még olyat, hogy kellett volna laptop (ha feltétlen gép/internet igényes az előadás, akkor azt berakják a gépterembe)
6/7 anonim válasza:
ha koleszos vagy, akkor tényleg alap a laptop. neptun, moodle... meg a kapcsolattartáshoz is fontos az otthoniakkal.
7/7 anonim válasza:
nem előfeltétel. Én mindig úgy vettem fel tárgyaimat, hogy korán bementem az egyetemre, s ott sorbaálltam a gépnél, s felvettem. Persze kényelmesebb otthonról, s akkor akár már éjfél után pár másodperccel jelentkezni tudsz, s tiéd lehetnek a legjobb helyek.
A fősulira egyébként egy tollra és spirál füzetre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!