Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miképp lehetne felkészülni...

Miképp lehetne felkészülni ezekre a művészeti szakokra? (Tapasztalatok érdekelnének😊)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,voltam 1 félévet egyetemen,de nem tetszett a szak,amire jártam,így otthagytam,és pár hónapja elkezdtem dolgozni vendéglátásban-nem az én világom-,mert tapasztalatot próbálok szerezni,hogy megtaláljam az utam,mert megvan,hogy mi érdekelne,amiben 0-24-ben meg lenne a fejlődni akarás, de nem tudok nekiállni és olyan szakra menni,ha egyáltalán egyetemi szakként érné e meg elvégezni.

A filmes szakmák fogtak meg,mint: filmrendező,operatőr,mozgóképes filmhang,gyártásszervezés is esetleg (tulajdonképpen bármire nyitott vagyok,színészet is tetszene,de erről van egy véleményem a felvételivel kapcsolatban)

+

a fotográfia is tetszene,nem annyira,mint a fent említettek,de szívesen végezném,azzal kapcs. egyértelmű a felkészülés😌.

Ti hogy, hány évesen jutottatok be bármelyik szak valamelyikére? Elmesélnétek a sztoritokat? Mert nekem sokat segítene,vagy,hogy külön képzés keretein belül érné e meg valamelyik szakot elvégezni? Próbálok már ebben a körben dolgozó/mozgó embereket keresni,de lányként nehezebb,mert nem igazán arra mentek eddig,hogy bármi segítséget nyújtsanak😂.

2022. szept. 20. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a képzést indító intézményeknél érdeklődj erről, mert gondolom intéz
2022. szept. 21. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:

* Gondolom, a különböző intézményeknél eltérő követelmények lehetnek.

A felvin is érdemes nézelődnöd, ha egyetemi képzés (is) érdekel, a METU-nak úgy hallottam (és láttam a honlapjukon), hogy jó képzéseik vannak ezen a területen.

Az elhelyezkedés viszont szerintem nem lehet egyszerű, sok múlik a kapcsolatokon. Érdemes lehet B tervvel is készülni, de tanuld ezt, ha ez érdekel, aztán majd kialakul a pontos irány 🙂.

2022. szept. 21. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!