Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy egyetemi előadóba általába...

Egy egyetemi előadóba általában hány ember fér be? (ELTE)

Figyelt kérdés
Csak mert látok olyan előadásokat, ahol valami 900 fő a limit. El nem tudom képzelni hol fér el ennyi ember, még ha nagy a terem, akkor sem. De már 500 is sok.
2022. szept. 2. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahol 999 fő a "limit", ott gyakorlatilag nincs limit, csak papíron meg kell adniuk valamit.

Általában 150 fő körül van az előadótermek kapacitása.

2022. szept. 2. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem ELTE, de nálunk egy előadásra 350 jelentkezőnél többet még nem láttam. De amikor a 999-et adják meg limitnek, az tényleg tulajdonképpen csak azt jelenti, hogy ott nincs limit. Szóval érted, van olyan óra, ahova meg van adva, hogy 100 a limit. Ha lecsúsztál, szívtad. Viszont a 999 fős limitet, azt általában a kötelező előadásokhoz szokták berakni (legalábbis nálunk), de az tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy ott nincs limit, nem szokott ténylegesen annyi ember jelentkezni rá.
2022. szept. 2. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok. Amúgy nálunk általában 250-es kapacitásúak az előadótermek, de van ami csak 100, de van nagyobb is, és oda szokták általában a kötelező előadásokat berakni, és oda szoktak simán 350-en is bejelentkezni.
2022. szept. 2. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálunk egy ilyenre 500 valahány fő jelentkezett. Oké, hogy előadásokra sokan nem járnak be, de az első órára gondolom majdnem mindenki elmegy azért, na most 500+ ember hol lesz, azt nem tudom…
2022. szept. 3. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!