Villanyszerelői képzés tekintetében melyik iskola jobb a kettő közül?
Amelyik neked szimpatikus, az már rajtad múlik, hogy a tananyagot megtanulod-e. Én mondjuk a Focust ajánlanám, velük van tapasztalatom, mondjuk más szakmát tanultam náluk.
Milyen papírt ad most ez a képzés? Mert szerintem, ha csak tanúsítványt ad, azzal nem leszel beljebb.
"Mert alkalmazottként ez is csak egy rabszolga munka, kis pénzért."
De, ha van érzéke hozzá, pár év alatt saját vállalkozása lehet. Ezért írtam, hogy fontos lehet, milyen papírt ad a képzés.
Államilag elismert bizonyítványt ad.
szakma azonosító száma: 4 0713 04 07
Ezeknél a képzőhelyeknél egy a mérvadó, a tanár. Azt meg előre nem lehet tudni, hogy melyik tanfolyamnál ki oktat. A jó tanár, mint én :D az készít összefoglalókat, magyarázatokat, oktatási anyagot, ajánlott irodalmat, elmagyaráz bizonyos dolgokat, satöbbi. A rossz tanár ezeket mind nem csinálja, de van amelyik rossz tanár k* sokat beszél lényegtelen dolgokról, így még ki is süti a hallgató agyát.
Mondjuk én nem villanyszerelői tanfolyamon oktatok, de a helyzet ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!