Érdi Vörösmarty Gimnázium biosz és kémia tagozatáról akik odajárnak, mi a véleményetek? Oktatásról, szóbeli, bejutás stb.
Az én gyerekem most fog kezdeni a kémia tagozaton.
A fevételiről annyit mondhatok,hogy kell készülni,tanulni.A tételsor, fennt van a VMG honlapján,ami igaz az összes tagozatra is.
Kémia tagozaton számolással indítanak és utána kérdeznek a húzott tételről.
Ha készül valaki és a központi is jó sikerül felveszik.
Mi izgultunk,mert az én gyerekemnek 68 pont lett az írásbelije,ami a VMG-be kevéske,de a hozott pont max.lett,szóbeli 50/48 pont, végül felvették.
Én azt hallottam,hogy 46 gyerek jelentkezett kémiára az idén és 14-et vettek fel.
A biológiára többen jelentkeznek,népszerűbb, így magasabb a ponthatár is.Oda 18 gyereket vesznek fel.
Nyilván hazabeszélek, de a VMG országosan elismert gimnázium,a HVG rangsorában a 21.helyen van.
A biológia-kémia tagozat meg különösképpen erős a suliban.A biosz-kémia tagozat alkot egy osztályt.
A múlthéten volt gólyatábor.A lányomnak nagyon tetszik a suli,a leendő osztálya.Remélem, ez így is marad.:)
Sok sikert a felvételihez!Kérdés esetén,írj bátran.
Egy "VMG"-s szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!