Best Work Kft vélemények?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik az online oktatás? Vizsga helyszíne hol van?

2022. aug. 21. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Most szeptemberben kezdem a bérügyintéző + tb ügyintéző képzést.
2022. aug. 22. 08:16
 2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Kertépítőit szeretnék csinálni.
2022. aug. 22. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ott végeztem gyógyped asszisztenst pár éve.

Nagyon korrektek! Digitális tananyag,tételek,könyv...

Minőségi oktatás volt akkor,de szerintem most se változott. Olyan oktatást kaptam amiért fizettem.

2022. szept. 4. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de hátha még valaki visszakeres és releváns lesz a véleményem.

Az előzőhöz hasonlóan én is a gyógyped asszisztens képzésen vettem részt. Nekem júliusba lesz a vizsgám.

A tapasztalataim vegyesek.

Pro:

A gyógypedet tanító tanárnőnk zseniális volt. Nagyon felkészült, nagyon szívesen válaszolt a kérdéseinkre és felkészített a vizsgára is (mármint hiába nem vagyok még túl a vizsgán, rengeteg felkészítőt kaptunk és abszolút nem félek a vizsgától pedig nagyon stresszelős vagyok).

Leszervezték a vizsgát. Ez nem kötelező, mármint úgy értve, hogy nem muszáj a csoporttal együtt vizsgázni. Aki nem így jár el, az is megkap minden információt arról, hogy miként tud máshol vizsgát tenni, de nekem alapvetően pozitív hogy nem kell plusz köröket futni ide-oda, hanem ők szerződésbe vannak vizsgaközponttal és oda benyomtak minket.

Visszanézhető felvételek, kiadják a diákat. Plusz a felület amin vannak a tananyagok is jól kezelhető és igényes.

Kontra:

Az első tanárunk, a pedagógia részt aki tanította azt én annyira nem szerettem. Sok másik diáktársam igen, de én személy szerint igénytelennek éreztem ahogy leadta a tananyagot.

Nem volt feltűntetve sehol, hogy majd a vizsga külön fizetős lesz. Lehet ez sokaknak evidens, de az első órán tudtuk meg csak, hogy majd a végső vizsgára még ki kell adni egy jelentős összeget.

Nekünk június elején ért véget a képzés, vizsgát legkorábban két héttel később, június közepére lehetett szervezni. Ez amiatt releváns, mert azzal, hogy júliusba szervezték végül meg a vizsgát, kicsesztek az egyetemre jelentkezőkkel - mert nekik ez a képzés többletpont lett volna és a felvételi dokumentumok kibővítésének határideje július elején lezár.

A vizsgához nem adnak semmilyen ételt. Ezen lehet sokan felhúzzák a szemöldöküket, hogy mégis mit várunk el... de mi kommunikáltunk egymás között a többi diáktársammal és mind eddig olyan képzéseken voltunk ahol a végső vizsgán a vizsgabizottság ellátottságáról nem a tanulók kellett gondoskodjanak. Úgy gondoljuk, hogy ha voltunk közel 50-en és mind befizettünk 140 ezret akkor abból azért némi kávé és snack kijött volna a szóbeli vizsga étel-ellátásához.

Semleges:

Meg lehet venni egy könyvet amiben a tételek ki vannak fejtve és azt megtanulva tökéletesen fel lehet készülni a vizsgára. Ez szuper alapvetően, de amennyiért adták azt kicsit sokallom. Láttam másik helyen ugyanezt a képzést, ott a tandíj eleve tartalmazza a kidolgozott vizsgatételeket és gyakorlatilag ugyanaz az ár mint a mi tandíjunk.

Egyébként érdemben egy nagyon hasznos tudást kaptunk, én nagyon szerettem az oktatónkat. A best-workkel, mint céggel és szervezettséggel azonban nem vagyok teljesen megelégedve. A digitális felület hatalmas plusz pont, de az emberség kevésbé. Mint mondtam pl. hiába jelezték többen továbbtanulási igényüket, nem szerveztek korábban vizsgát.

2023. jún. 15. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

4-es vagyok.

Lezárult pár hete a vizsgám, gondoltam visszajövök írni még pár sort.

A véleményem még pontosan 1-1 pro és kontra érvvel zárult.

Ugyan ezt írtam fent:

"nekem alapvetően pozitív hogy nem kell plusz köröket futni ide-oda, hanem ők szerződésbe vannak vizsgaközponttal és oda benyomtak minket."

Nos, később kiderült, hogy ez nem volt így. 15 ezer forint plusz költséget számoltak fel maguknak amiért leszervezték a vizsgát. Ha előre közlik ezt velünk akkor még azt mondom, hogy oké, lesz választásunk. De nem volt. Konkrétan utólag tudtuk meg a vizsgaközpont e-maile által, hogy ők kevebbről állítottak ki számlát, ergo a plusz, amit fizettünk, azt lenyúlta a Best-Work.

A pozitív azonban az, hogy a vizsga napján beszélgettünk sokat az egyik ügyintézővel/oktatásszervezővel és mivel látta rajtunk, hogy izgulunk a pedes tételek miatt, megkérdezte hogyan is tanított az a tanár aki ezeket leadta. (Mert a gyógypedes tételekről senki se panaszkodott, az tényleg nagyon jól le volt adva.)

Őszintén elmondtuk, hogy utáltuk a tanárnőt és kb. semmihez se értett (pl. valahogy szóba jött a chaten a ptsd, és ő, aki a pszichológiát tartotta, nem tudta mi az a poszttraumás stressz). Szárazon adta le az anyagot és sokszor elkalandozott.

Az oktatásszervező pedig mondta, hogy mindenképp intézkedni fog és lehet leveszi majd a képzésről ezt a nőt.

Szóval ha bárki a Best-Workhöz menne, akár ped akár gyógyped asszisztens képzésre, hívja fel az oktatásszervezőt és kérdezze meg, hogy még mindig egy Mónika nevű nő tartja-e az órát. És ha igen, akkor közöljétek a telefonba, hogy rosszat hallottatok róla és inkább nem tanulnátok itt miatta - drasztikus lépésnek hangzik, de igenis így tud színvonalas maradni egy képzés.

2023. júl. 29. 12:59
 6/8 anonim válasza:
Én most kezdtem a képzést mint ped.asszisztens. Az online képzést választottam mivel visszanézhetőek az órák. Mivel bolti eladóként dolgozom a legtöbb órát csak visszanézni tudom. Ez problémát jelenthet? Ugye úgyis fogok tudni vizsgázni hogy "jelenléti" formában nem fogok tudni részt venni a legtöbb órán?
szept. 28. 19:45
 7/8 anonim válasza:

Nem jelent gondot náluk az online oktatás és a visszanézés, de azért amennyire tudsz vegyél részt az órákon mert nekem nagy nehézség volt pótolni az órákat. A jegyzet nagyon jó és hasznos, hogy meg lehet venni, igen drága, de óriási segítség hogy kidolgozva ott vannak a tételek is. A 4 eshez hozzá szólva mivel nemrég végeztem. Nekem a Mónikával nem volt gondom egyáltalán és sokat segített is a felkészülésben. Amikor "elkalandozott" sokszor nagyon életszerű gondolatokat adott át és én sokat tanultam tőle, hogy másként is kell nézni a dolgokat. És nem is korrekt szerintem, így nevén nevezni bárkit is, főleg mert följebb írtad mások szerették, te nem. A mi csoportunk elégedettek volt vele és küldött anyagokat is pluszba igaz én pedes voltam.

Szóval nem csinálnak gondot a visszanézéssel, de magadnak könnyíted meg a dolgot, ha azért amint lehet visszanézed az órákat! Bátran ajánlom őket, mert segítenek és minden infót időben átadnak én nem éreztem hiányt benne, mert az oktatók is mindenben segítettek!

nov. 19. 17:34
 8/8 anonim válasza:

Én társasházkezelő tanfolyamra jelentkeztem, de sajnos végül nem jó tapasztalattal távoztam.

Jól nézett ki, hogy a tanfolyam ára milyen kedvező, de aztán kiderült, hogy a szakmai vizsga még rájön, ami drágább, mint maga a tanfolyam.

A szakmai vizsga nem a megszerzett tudás alapján van, hanem a házi dolgozat alapján, amit a kiválasztott ház közös képviselőjével kellene közösen összehozni, de mivel az ő helyét venném át, nem hiszem, hogy szívesen segítene a megírásában, így esélytelen volt számomra a dolog.

Az elején elmondták, hogy aki nem szeretné folytatni, annak időarányosan visszajár a tanfolyam ára. Na amikor én jeleztem feléjük, hogy inkább az első óra után befejezném, akkor már nem akartak visszaadni semmi pénzt. Aztán amikor mondtam, hogy a tájékoztatásban nem így volt, akkor egy nagyon minimális összeget nagy nehezen visszautaltak.

Az ügyvéd úr, aki tartotta az órát, nagyon alapos és jó volt, de mivel megpróbáltak lehúzni, ezért nagyot csalódtam az iskolában.

nov. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!