GYÓGYSZERÉSZ gólyák (2022) !! Van itt olyan, aki Pécsett kezdi tanulmányait ebben a szemeszterben?😍😍 Szívesen megismernèlek benneteket!🙌🏻😄
Miért jó az, hogy más örömébe beletiprunk? Meg megpróbálunk belerúgni? Hova vezet ez kedves 1-es válaszoló?
Nyilván ez egy nehéz iskola, nyilván sokat kell tanulni, nyilván annál is többet..És igen , lesznek jobb , rosszabb és kínkeserves időszakok. De azért ne csináljunk már úgy, mintha nem csinálta volna még végig ember. Mintha lehetetlen volna, mert nem az🙌🏻
Ha meg nem az ismeretanyagra gondoltál , akkor igazán kifejthetnéd.
Tényleg nem értem ennek mi köze az én kérdésemhez..Itt győzködsz engem arról, hogy milyen nehéz az egyetem (ezt mindenki tudja) , meg végzett szakember létedre nulla empátiával ideböfögsz egy olyat egy ambíciókkal és tenni akarással teli kezdőnek, hogy “nem sokáig lesz jó kedved”.. Ez azért elég gáz.
Nem a te tiszted eldönteni kinek mi a nehéz , pontosabban ki hogyan reagál bizonyos helyzetekre , kinek mi a tűréshatár. Pont ez a tűréshatár dönti el ki végez végül és ki sem
.
Ne hogy előre tanulj!
Egy ötödéves áok-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!