Lehet utasszállítógép pilóta ha az általános iskolás bizonyítványomban szinte csak 2-esem van?
Nagyon szeretnék nagygépes pilóta lenni. Képes vagyok mindent beáldozni ennek érdekében. Egyenlőre a vitorlázórepülőkkel barátkozok. Viszont attól tartok hogy a PPL után az ATPL hez nem fog megfelelni a koràbbi bizonyítványaim. Vagy ha mást nem akkor a légitàrsasági pilótafelvétein fogmak elkaszállni miatta.
Felfogtam a munka súlyát és mindig is jó képességű embernek tertottam magam és elszánt is vagyok. De nagyon félek hogy az ált. isk bizonyítványom vagy a szintén szinte mindenből 3-as érettségim miatt nem fognak felvenni. Ezen kívül felsőfokum van angolból, közép németből. És bprof végeztem informatikai szakon az egyetemen.
Szerintetek így mèg van esélyem még is bekerülni? Sajnos annyira elszánt vagyok, hogy így is úgy is megpróbálom de szeretném a reális képpel is találkozni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Megspórolok neked rengeteg időt és pénzt: nem leszel az.
Egyszerűen nem lehet elhelyezkedni.
Nekem is van a szekrényben egy frozen ATPL szakszó, Angliában szerzett, tehát maximális szintű angollal, 94%os amerikai és 96%os angliai elméleti vizsgákkal.
5 évig próbáltam elhelyezkedni (voltam a Ryanairnél is interjún Angliában), majd végül feladtam. (le is jár a papírok jó része, ha 5 éven belül nincs 1000 repült órád)
Civil, más karrierbe kezdtem.
Ne költs el feleslegesen 10 milliókat.
Én már azt sem tudom, hogy hol van az általános iskolás bizonyítványom! :)
Ha van valamilyen magasabb végzettséged, akkor az általános már nem kell, és soha nem is fog kelleni.
" bprof végeztem informatikai szakon az egyetemen."
Ha van diplomád, miért citálod ide az ált.isk meg gimis bizonyítványaidat...?????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!