Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy számvitelt "megéri"...

Pénzügy számvitelt "megéri" még tanulni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szeptembertől leszek végzős es meg fogalmam sincs milyen irányban megyek tovább. Matek és francia fakton vagyok, ezekből szeretnék emeltet csinálni, az előre hozott idei közép franciam 89% lett. Van egy komplex B2 nyelvvizsgam angolbol, októberben elmegyek C1re. Igazából érdekel a pénzügy, a pénz mozgás, a külföldi gazdaság is és el tudnám magam képzelni ilyenben, viszont annyi mindent hallani hogy manapság minden büfészak már.

Corvinust szeretném beirni első helyre, mégiscsak nagy a presztízse.

Szerintetek egy corvinus pénzügy számvitel diplomával mennyire jók az eselyeim elhelyezkedni?

2022. aug. 15. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megéri.

Jók az elhelyezkedési esélyek vele, pláne, ha magabiztosan beszélsz idegen nyelveket (a kérdés alapján ezzel nincs gond). Bár ez erősen emberfüggő, de tény és való, hogy nem az üzleti képzések a legnehezebbek, ezért mondják büfészaknak. Az elhelyezkedéssel nincs baj, pláne, ha Pesten belül gondolkozol. Az viszont tény, hogy ha nincs is akkora túlképzés üzleti szakon végzett közgazdászokból, mint amekkorát itt páran állítanak, nincsenek kevesen. Önmagában a papír segít a pályakezdésben, de nem garancia a sikerre: folyamatosan fejlődnöd, tanulnod kell.

2022. aug. 15. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszii! Igen, szeretem is nagyon a nyelveket, szeretnék még tanulni majd más nyelvet is, csak előbb legyen meg az angol C1 es a francia emeltem és majd utána.

Itt lakók Pest mellett, egy fél órára így persze.

Az egyetlen ami nagyon kérdéses hogy idén pl 460 volt a ponthatar a BCE-re pénzügy és számvitelre, nem tudom annyim lesz e, mert bár idén 4,56 lett az evvegem, messze nem voltam vele megelegedve és kevésnek érzem. Ennyi pontot 2 90% fölötti duplazassal tudnék csak megoldani nem? Persze beirom majd a BGE-t meg ezeket is, de Corvinus az első számú cél számomra.

2022. aug. 15. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg.
2022. aug. 27. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. aug. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!