Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 1 év alatt meglehet tanulni a...

1 év alatt meglehet tanulni a nulláról biológiát és kémiát emelt szinten?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben az évben el kellene nagyon döntenem, hogy melyik egyetemre szeretnék menni. Mostanában sokat gondolkodtam a turisztikán viszont nekem kicsi korom óta nagy álmom volt az állatorvosi, mivel mindig is nagyon szerettem az állatokat. Viszont itt jön egy kis probléma. Közgazdasági középiskolában tanulok és már 3 éve nem volt se kémiám se biológiám viszont ezeket EMELT szinten kellene teljesítenem. És összesen minimum 440 pontot kellene szereznem. Ma jött egy olyan gondolatom, hogy lehet Pesten elmehetnék 0. évre és ott ezt a két tantárgyat tanulnám 1 évig. Csak azt nem tudom, hogy a nulláról egy év alatt vajon fellehet készülni az emelt érettségikre? Valaki volt hasonló cipőben? Illetve aki állatorvosin tanul(t) mennyire nehéz ez a pálya?

2022. aug. 12. 23:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár nehéz pl kémia biosz fakt nélkül. Én faktos voltam mindkettőből es meg magan tanárhoz is jártam és úgy sikerült elég jól mindkettő.

A biosz nem nehéz emelten valóban, de emelt biosz szobelin 100 tétel van, 50a és 50b azért azt ne felejtsük el.

A kémiából nekem már akadtak problémáim mert a matekot sose szerettem és szamolos volt az egesz, de végül jól sikerült az is.

En meg 2019ben érettségiztem, 94% biosz es 86% kémiai lett, az osszws többi erettsegim is otos lett és kitűnő voltam, így 489 pontom lett.

2022. aug. 15. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!