SE-ÁOK vélemények?

Figyelt kérdés
Bármilyen véleményt és tapasztalatot szívesen meghallgatok.

2022. aug. 9. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán tudom miről beszélsz előző, mert ha orvosira járnál vagy jártál tudnád, hogy a tárgyak 90%-a egymásra épül és CV-zni csak elenyésző tárgyakat lehet/lehetett és azok általában nem is a húzó tárgyak voltak. Első két évben gyakorlatilag az én időmben nem is volt CV-re felvehető tantárgy. Ha nem volt meg az anat, bikém, bifiz, élettan közül bármelyik is, minthogy egymásra épültek a tárgyak, nem vehetted fel a következő félévit, csak csúszás ellenében. Szóval nem értem milyen keresztfélévről beszélsz.

Üdv!

2022. aug. 15. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Én sem kezdeném újra.
2022. aug. 15. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

En FOK-os vagyok de arról tudok véleményt mondani. Most lesz az utolsó évem, eddig sose buktam és nem is csúsztam semmiből, de nagyon sokat tanulok. Vizsgaidoszak és szorgalmi időszak alatt reggel 10-kor kelek, eszek és hajnali 2ig tanulok. Persze szoktam szüneteket tartani, általában 2 óránként 15 percet, addig ranezek a telefonomra és ennyi. Az első 2 év volt az igazán nehéz, utána már valamennyivel könnyebb, a tavalyi év meg egészen könnyű volt a többihez viszonyítva, az idei pedig meginkabb az lesz, hiszen már dolgozni fogunk leginkább (eddig is dolgoztunk) én 9.es korom óta fogorvos vagy orvos akartam lenni így számomra nem volt kérdés hogy ide fogok jelentkezni anno, és mindig is az lebeg a szemem előtt hogy ez az álmom miota és milyen jó lesz majd. Barátom fogorvos és ő is ezt mondja, bár ő Szegedre járt, de tényleg minden szenvedés megeri. Sajnos az AOKrol személyes tapasztalatom nincsen, vannak onnan barátaim, akik szintén nagyon sokat tanulnak, de nem lehetetlen ha van egy célod.

A bulik jók, én az első 2 évben sehova nem jártam el, csak tanultam és tanultam, ami nem jó. Nem szabad ebbe beleesni mert idegroncs leszel mint en voltam, kell tartani szünetet, amikor kikapcsolodsz legyen ez bármi.

Megeri, de kell hozzá akaraterő, muszáj ezt akarnod, nem is nagyon képzelhetsz el magadnak más szakot, mert az úgy nem lesz jó. Ezért is csak akkor menjel orvosira ha TE mindenképpen ezt akarod, és ezzel tudod elkepzelni a jovodet, nem azért mert van egy Dr a neved előtt, vagy mert a szülők ezt akartak.

2022. aug. 15. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
11-esnek: A következőket CV-ztem: Orvosi kommunikáció, és Bőrgyógyászat. Egyikre se épült semmi. És a következőkből vizsgáztam nyáron, a normál vizsgaidőszak helyett: Anatómia zsigertani félév, pulmonológia, ortopédia, urológia, neurológia szigorlat, ja, és amúgy az államvizsgám se nyár elején, hanem nyár végén volt. De mégis minden belefért a hat évbe, 2013 szeptemberében kezdtem, 2019 augusztusában záróvizsgáztam, éa 2019 szeptembere óta megvan a diplomám, 2019 októbere óta praktizálok.
2022. aug. 15. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
Jah, hát úgy lehet elég a vizsgaidőszak napi 4 óra tanulás, hogy tanéven kívüli szerzett vizsgákat csinálsz augusztusba. Én sosem akartam nyár végén vizsgázni, záróvizsgázni meg pláne nem.
2022. aug. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!