Jól kereső szakma?
Olyan szakmát keresek;
- amihez nem kell egyetem
- jól kereshetek vele
- nem kell hozzá "társasági embernek lenni"
- leginkább home office, de nyilván de nyilván nem ez a legfontosabb szempont...
- olyat keresek, amiben nem kell (sokat) kommunikálni ( mielőtt még bárki azt gondolná, csak úgy mondom; nem! - nem vagyok antiszociális!! Csak jobb szeretem egyedül csinálni a dolgokat)
A bizonyítványom majdnem szín ötös, egy tantárgyból lettem négyes, szóval nem ez a legnagyobb akadály.
Pályaválasztás előtt állok, tehát jó lenne, ha tudnátok esetleg egy iskolát ajánlani Szombathelyen. ( Vagy Vép környékén)
Előre is köszönöm! 😊
Szia! Mások szerint jó a kézügyességem, bár... nem tudom, én nem annyira hiszek benne..😅
A fizuról meg csak annyi, hogy ha el tudom tartani magam, az már jó😅😅🤣, de esetleg olyan 150-160 körül gondoltam. Nem tudom pontosan.
Ez jó! 😃 Ez tetszik nagyon! Amúgy is szoktam ehhez hasonlókat csinálni, csak az a baj, hogy teljesen feleslegesen, mivel nincs kinek...
Ezt a szakmát hol lehet tanulni?
Programozóként 400 a minimum nettó kezdőként. Online tudod elkezdeni tanulni. Ugyanúgy, ahogy a grafikai dolgokat. Keress rá YouTube-on, hogy programming for beginners vagy 3D graphics for beginners! Így meg tudod nézni, hogy neked való-e és ha tetszik, akkor idővel be tudsz fizetni egy komolyabb képzésre pl. Udemy-n.
https://www.youtube.com/results?search_query=programming+for..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!