Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményed a Than Károly...

Mi a véleményed a Than Károly szakközép suliról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:

A budapesti Than Karoly Gimanzium, Szakkozep es Szakiskolarol van szo?

Okoiskola, kornyezettudatos...Regen volt nagy hire, mert alig olt kemia szakos kozepiskola, es azert megis Thanrol neveztek el(:

De mi erdekel pontosan?

2010. szept. 22. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott gyülekezik mindenki, akit máshonnan kirúgtak vagy kibukott.
2010. szept. 22. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Azert ne huzd le!(:

10 ismerosombol, aki odajart, 5 biztos, hogy egyetemre ment.

De allitolag tenyleg csak romlik.De a tobbbi gimnazium se olyan, mint regen.

Persze, nem a Fazekeasol, Arpadrol van most szo.(:

Elso voltam.

2010. szept. 22. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
10-ből öt nem jó arány, fizetősre szinte mindenkit felvesznek. Az én közepes gimnáziumomból nem túlzok, ha azt mondom, hogy tucatnyi egyes-kettes tanuló kötött ki ott.
2010. szept. 22. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem fizetosre gondoltam, es kerlek ne ertsd felre nem dicsertem az iskolat, inkabb csak vedtem.

Csupan megjegyeztem, hogy nem a kibukottak gyujtohelye, legalabbis szerintem.

Persze, ha neked mas tapasztalatod, velemenyed van, akkor tiszteleltben tartom es nem akarom megvaltoztatni.(:

Ismerek rosszabbat es jobbat is a Thannal.

Ha valaki 1.akar/2.nem akar tovabbtanulni, szerintem pont egy ilyen, kozepes iskola valo neki, ahol le tud rendesen erettsegizni, de ha nem a diploma a celja akkor sem fogja senki lenezni.

2010. szept. 22. 18:24
 6/6 anonim válasza:
őőő dehogy nem oda megy mindenki akit kirúgtak :D az egy gyűjtő iskola, szerződése van a kerülettel h felvesznek mindenkit oda. persze van normális gimnázium része is, de az se valami nagy hírű...(az lcd monitorok pl. ráccsal vannak elkerítve a szakközepesek elől xD)
2010. szept. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!