Rendőrnek vagy katonának lenni jobb??
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 21:33
1/5 anonim válasza:
katonákra nem használják az ACAB kifejezést, ha pl erre gondolsz
2/5 anonim válasza:
Rendőrnek jobb. Mehetsz közlekedés rendőrnek, nyomozónak, járőrnek. Sok féle ágazata van. Katonának nem javaslom ott kúsznod, másznod kell a sárba, porba és azt találom veszélyesnek inkább meg ott több sérülést is lehet szerezni és nagyon keveset láthatod a családodat. Rendőrt javaslom mert az többet ér és ha nagyon jól csinálod ezeket akkor feljebb juthatsz a rangra tizedes, százados, ezredesre. Rendőrnek tanultam pár hétig. Nem azt mondom nem volt jó csak nem volt nekem való. Az emberek ott kedvesebbek voltak. Szerettem abba az osztályba lenni. Volt hogy már az első hétbe megtanítottak hogy kell lőni és izgis volt. A katonáknak az a cél inkább hogy a csapatukat megvédjék, háborúba kell menniük, embereket lőni stb a rendőrnek pedig hogy rendre figyelnek mert benne is van a nevében és helyesen cselekszenek. Belegondolva ha nekem való lenne a rendőr akkor jó érzés lenne helyesen cselekedni 🥰
3/5 anonim válasza:
Attól függ mi érdekel.
Nekem van több ismerősöm aki a rendőrségtől jött át a honvédséghez, és amiket meséltek azok alapján borzalmas most a kékeknél kb minden. Fizetésben bánásmódban stb. Ettől függetlenül mind a 2 egy hivatás, amelyik téged jobban érdekel.
4/5 anonim válasza:
Hát ha kisebb gyökér akarsz lenni, akkor inkább rendőr legyél, de fontos, hogy visszaélj a hatalmaddal, ne merj odamenni a veszélyes arcokhoz, csak a kolduló nénikhez az aluljárókban.
De ha kellőképp idióta vagy, akkor még katona is lehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem minden ember egyforma. Ha pedig valamilyen traumád van akkor menj el pszichológushoz.
2022. aug. 1. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!