Felvettek az egyetemre. Hogyan lehet beiratkozni? Postára kell adni? Illetve a Neptun-ba hogyan lehet bejelentkezni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 18:05
1/11 anonim válasza:
Beiratkozás személyesen szokott lenni augusztus végén/szeptember elején, a Neptun hozzáférésről pedig majd küld emailt az egyetem.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mert már hallottam olyat hogy a Neptunon keresztül kell beiratkozni vagy valami ilyesmi
2022. júl. 23. 18:14
3/11 anonim válasza:
Az egyetem honlapját figyeld, van ahol már most van infó a beiratkozásról. De mindenről fogsz e-mailt is kapni az egyetemtől.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor várom az e-mailt
2022. júl. 23. 18:16
5/11 anonim válasza:
Beiratkozás személyesen a kar tanulmányi osztályán. Bejelentkezés/félév aktiválás a Neptunban, a tárgyfelvétel előtt. A tárgyfelvétel idejét megtalálod az egyetem "tanév rendje" nevű dokumentumában, a honlapjukon.
6/11 A kérdező kommentje:
És a személyes beiratkozás idejéről kapok e-mailt?
2022. júl. 23. 18:48
7/11 anonim válasza:
6. Különben honnan tudnád, hogy menni kell!
8/11 anonim válasza:
6, nem biztos. Tényleg nézd meg az egyetemed (karod) weboldalát, lehet hogy csak egy összesített táblázatban lesz,
hogy az összes X szakosnak Y napon délelőtt vagy délután lesz a beiratkozás
9/11 anonim válasza:
Melyik egyetem konkrétan? Nálunk küldenek emailt tájékoztatásul. Modulóban időpontot kell foglalni a beíratkozáshoz és személyesen kell beíratkozni.
10/11 anonim válasza:
Normális helyeken küldenek email-ben részletes információkat a beiratkozás időpontjáról, de érdemes augusztus közepén ránézni a kar honlapjára.
Mint a felsőoktatásban minden, ez is az egyetemtől, sőt, a kartól függ. Ha pontos információra vagy kíváncsi, érdemes a kérdésben kiírni, hogy melyik egyetem melyik szakáról van szó. Úgy lehet, hogy rögtön meg tudja mondani valaki, hol keresd a részletes információkat, nem csak vaktában lövöldözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!