Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A McDaniel College-ről (Budape...

A McDaniel College-ről (Budapest) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Milyen a színvonala a magyar egyetemi képzésekhez képest?

2022. júl. 18. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén, ezeknek a biznisz szkúloknak mi az értelme? Nem tudom elképzelni hogy te frissen végzettként kikeeülsz a munkaerőpiacra, lobogtatod a kis megdenieles menedzser diplomád, és a multicégek a lábaid elé borulva könyörögnek hogy náluk kamatoztasd a hatalmas szaktudásod. Azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy mondjuk milliárdos vezérigazgató apuci a tökfej csemetéjét benyomja valami vezetői poziba, amihez kell vmi papír, nehogy belekössenek
2022. okt. 1. 22:15
 2/2 anonim válasza:
100%
Sajnos nagyon színvonaltalan. És nem csak a magyar állami egyetemekhez képest, hanem itthoni magán suli és nemzetközi viszonylatban is. És nem az előttem szólóhoz hasonlóan irigységtől fűtve és 0 reális rálátással mondom mindezt, hanem tapasztalatból. Nekem óriási csalódás volt. A gimit külföldön végeztem (állami suliba), az alap diplomámat pedig az IBS-en (és jártam magyar suliba is+ más külföldi egyetemeken) de mind közül ez volt a legszínvonaltalanabb, pláne annak fényében, hogy fizetős magán suli és úgy reklámozza magát mint egy AmErIKAi nemzetközi iskola. Egy vicc... Az iskola felszereltsége (ami egy nagybetűs SZÉGYEN!), a rendszere, oktatása egy nagy humbuk sajnos. Megértem azokat akik csak a pszicho miatt járnak oda (ez az egyetlen magán suli Magyarországon ahol lehet pszichológiát tanulni), de ha a többi szakon gondolkodsz akkor azokat felejtsd el. Egy nulla az oktatás, egy pénzmosoda az egész "intézmény" nem több, és a tandíjhoz képest olyan az iskola felszereltsége mint egy lepukkant igénytelen balkáni általános iskoláé valahol Bulgáriában. Még egy magyar államinak is több értelme van, vagy ha üzlet-gazdaság és nemzetközi színvonalas sulit szeretnél akkor csak az IBS! Nagyon türelmes ember vagyok (annak ellenére hogy annó utáltam külföldön élni és bármikor megtehettem volna hogy hazajövök 5 évet éltem kint csak hogy elvégezzem a kinti gimit) de a mcdanielen 1 hónapot bírtam és még az is sok volt...
2023. márc. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!